Альгін атна маска "Гранат і гіалуронова кислота"
Tink SuperFood For Face Alginate Mask
цього року я стала фанатом альгінатних та гідрогелевих масок і поки моїми фаворитами були маски від джоко, але мене так зацікавив дизайн від тінк, що я вирішила також спробувати їхні маски і вони тепер для мене на рівні. Хоча, тут мені значно більше подобається пакування - ось це міні-відерце, в якому одразу можна замішувати маску і потім повторно використовувати. Але хочеться щоб була і більша тара для маски, бо буде забагато пластику, якщо щоразу купувати таку маленьку.
Вага маски 15 г - мені її ідеально вистачає на все обличчя та губи. Також "відерце" додатково закрите плівкою, щоб кришка не відкрилась.
Активи та спосіб застосування
Онсновні активи-інгредієнти тут - гранат та гіалуронова кислота. Призначення цієї маски: антивікова, живлення, зволоження, розгладження.
По інструкції необхідно додати 40 мл води кімнатної температури до рівня, зазначеного на відерці, але я зазвичай даю трішки менше, десь 35 мл - люблю коли маска густіша. Швидко і ретельно перемішуємо до однорідної консистенції. Наносимо маску на обличчя за допомогою шпателя щільним шаром. Залишаємо на 20-25 хвилин до повного висихання. Знімаємо маску одним шаром, починаючи з підборіддя до чола.
Мені дуже подобається колір ціє маски, я робила її того ранку, коли зазвичай на сніданок чізкейк зі збитим морозивом разом з полуницею - і от колір у них був ідентичний - це дуже смачно, апетитно та його хочеться спробувати на смак 😁
Тепер про враження: для мене ці маски більше про ритуал та настрій ніж про супер-ефект, хоч він звичайно і є, але на моєму обличчі він не тривалий. Шкіра виглядає свіженькою, підтягнутою, зволоженою, доглянутою та дуже комфортною і приємною на дотик.
Коментарі (0)