Швець Карина🤍

TINK | Альгінатна відновлювальна маска «Томат та пептиди»

TINK | Альгінатна відновлювальна маска «Томат та пептиди»

Цей день настав!

Я спробувала альгінатну маску вперше в житті і я в захваті.

Для першого знайомства обрала альгінатну маску від українського бренду Tink. В їх асортименті є багато різних масок: зволожувальна, активікова і тд, але я для себе обрала відновлювальну, так як моя шкіра схильна до зневоднення та пересихання.

І це був захват 🍅

TINK | Альгінатна відновлювальна маска «Томат та пептиди»

Давайте одразу розповім для тих, хто не знає: альгіьна маска створена на основі речовини із водоростей, яка при додаванні води здатна утворювати гель, що застигає в «желешку».

Альгінатна маска Tink містить 15 г порошку і знаходиться в зручній для замішування баночці. Взагалі порція призначена для одноразового використання, але я читала багато різних відгуків, у яких дівчата писали, що для одного разу цієї кількості забагато.

Я рада, що все ж таки прислухалась до тих відгуків і вирішила розділити цю порцію, тому що на моє обличчя за один раз субстанції було б занадто багато.

На 15 г порошку треба додати 40 мл води, ретельно перемішати та дуже швидко нанести на обличчя, поки маска не застигне.

Так як я ділила порцію на два, то то і кількість води теж була меншою.

В моєму використанні були певні моменти, про які я зазначу: перший раз я замішувала маску на настої календули і ромашки (просто як заварений «чайок»), а другий раз, як і вказано в інструкції, на воді.

Обидва рази маска дала мені класний ефект, про який я розповім трохи нижче, а поки пропоную подивитися фото того, як ця масочка прикольно виглядає на обличчі)

До речі, її можна наносити і на губи, і на очі. Я наносила лише під очі, тому що робила процедуру самостійно і, відповідно, не могла інакше.

🍅ДІАТОМОВА ЗЕМЛЯ - діатоміт, кізельгур, інфузорна земля, гірська мука, кремниста осадова гірська порода. Використовують для дбайливого відлущування ороговілих клітин епідермісу, глибокого очищення пор і вирівнювання загального рельєфу шкіри. Чудовий природний адсорбент.

🍅Альгінат - желатинова субстанція, яку отримують з деяких видів морських водоростей (найчастіше, ламінарії). У певній концентрації утворюють гелі у воді при рН 7,0.

🍅Сульфат кальцію - стабілізатор текстури та консервант.

🍅Пірофосфат натрію - регулює pH і забезпечує консистенцію продукту.

🍅Порошок томату - багатий на антиоксиданти та вітаміни для живлення шкіри.

🍅Hexanoyl Dipeptide-3 Norleucine Acetate - стимулює вироблення колагену для зміцнення шкіри.

🍅Фосфоліпіди - зволожують та живлять шкіру.

🍅Гліцерин - компонент НЗФ

🍅Вода

🍅Феноксіетанол - консервант

🍅Парфум - ароматизатор для приємного запаху.

🍅CI 14720 - барвник.

Коли я замішувала маску вперше (на настої календули і ромашки), то додала трохи забагато рідини і вона довго не застигала. Тож закликаю слідкувати за кількістю води, яку ви додаєте до маски, але до цього нюансу я ще повернусь.

Так ось, моя шкіра дуже добре реагує на вказані вище трави, я часто заварюю їх і потім роблю собі «примочки» по типу тканинної маски. Таким чином сухість та подразнення проходять.

Але цей спосіб підходить мені, у деяких людей трави можуть викликати алергію. Обережно!

Якщо скептично відноситесь до «травок-муравок», то право ваше)

Але при замішуванні маски саме таким чином я отримала дуже крутий результат: тон був максимально рівним (наскільки це можливо для мене), шкіра була дуже зволоженою і сухість абсолютно не відчувалась. Причому до такого ступеню, що навіть не хотілося наносити крем.

Ось так виглядала шкіра після зняття маски. Мені навіть здалось, що і пори трохи підчистились (мінімально), і це цілком можливо, адже альгінат затікає в усі впадинки на шкірі, а потім виходить звідти, коли знімаєш маску.

При замішуванні маски другий раз (на воді) я вже була розумнішою і озброїлася шприцом для точного вимірювання кількості рідини)

Я додала 25 мл води (трохи більше, ніж потрібно, але завдяки цьому змогла спокійно і без поспіху нанести маску до її застигання).

При замішуванні таким чином ефект теж був приємним, шкіра була зволоженою і дуже приємною на дотик. Але все ж таки у порівнянні з маскою на травах у тієї ефект був кращим, ніж на воді. Маска на воді не дала настільки такого тону та розгладження - лише гарне зволоження і приємний ледь помітний ліфтинг.

Насправді мені дуже сподобалось використання альгінатної маски, ефект зволоження та заспокоєння шкіри - саме те, що потрібно для моєї зневодненної шкіри)

Однозначно буду пробувати ще інші варіації масок від Tink.

До того ж в мене також є волошкова гідрогелева маска від Joko Blend, яку я теж спробую наносити такими ж двома способами і обовʼязково поділюсь своїми враженнями з вами 😌

І вам також пропоную спробувати цей релакс для обличчя)