Тональний крем-сироватка для обличчя Max Factor Miracle Pure 2in1 Skin Reset Serum Foundation
Усе в ній прекрасно, окрім не підходящого мені відтінку 😔
Нещодавно у Max Factor вийшла новинка - тональний крем-сироватка для обличчя Miracle Pure 2in1 Skin Reset Serum Foundation.
Останнім часом я надаю перевагу як раз подібним тональним сироваткам і однією із улюблених являється від L'Oréal.
У цьому засобі виробник теж поєднав функції сироватки і тонального засобу - одразу і догляд, і декоративні властивості.
В складі тональна сироватка містить ніацинамід у концентрації 2%, бісаболол та гіалуронат натрію, які мають зволожувати, усувати почервоніння і навіть пігментні плями.
Об'єм: 30 мл
На тестування прислали у відтінку 60-80 Light to Medium.
Формат в принципі зручний, бо для мене уже звичний у подібних сироватках.
Скляний флакон з піпеткою, яка гарно набирає в себе засіб і акуратно його дозує.
Тональна сироватка достатньо рідка, але не така, щоб сильно розтікалась як вода, бо набагато щільніша.
Запах свіжий, нагадує якісь парфуми, але він ненав'язливий.
Текстура приємна, легка.
Відтінок 60-80 Light to Medium для моєї світлої шкіри виявився дуже темним. На вигляд він такий навіть рудий, але після нанесення на обличчя йому якось вдається виглядати трохи світліше, наче він намагається підлаштуватися, та все одно це не мій тон, нажаль. На фото гарно видно різницю між обличчям і шиєю.
Поки відкладаю в сторону, можливо на літо підійде більше (але теж під питанням, бо влітку все рівно використовую більш світлі відтінки...)
Цей буде актуальним для смуглявих дівчат, для світлої шкіри не підійде.
Тональну сироватку наносила за допомогою вологого спонжа, вона з легкістю розтушовується, лягає рівномірним і невагомим шаром. Ступінь покриття легка, сильних проблем (висипання і постакне) не перекриє, тобто для пр облемної шкіри маскування буде недостатньо. У мене на даний момент шкіра більш-менш в порядку і мені не потрібне щільне покриття, тому це ідеально б влаштувало.
Тон комфортно відчувається, без ефекту маски, не скочується, не залишає липкості, не конфліктує з попереднім доглядом. В пори не провалюється, не підкреслює сухість. Дає трохи зволоження. Фініш залишає ближче до матового, а залежно від того як падає світло на обличчя, місцями може спостерігатися делікатне сяйво. Якщо не концентрувати увагу на не підходящому мені відтінку, що звісно видно на фото в загальному образі, то сама сироватка непомітна на шкірі.
Взагалі, ця сироватка мені сподобалася за якістю, покриттям і відчуттям, вона дуже схожа на L'Oréal ( але троих мабуть щільніша і пігментована). Єдине, що розчарувало - це колір, який навіть і близько не мій, але це не недолік самого засобу.
Думаю, що в майбутньому обов'язково спробую цю сироватку у світлому відтінку.
Дякую за увагу
Коментарі (0)