Mary Ost

HILLARY | Маска для росту волосся

Ріст волосся — це постійна боротьба, яка вимагає терпіння, турботи та відповідних засобів. Коли волосся ослаблене, випадає, втрачає блиск чи повільно росте, ми шукаємо продукт, який не тільки “обіцяє”, але й працює. Саме такою несподіваною знахідкою для мене стала маска Hop Cones & B5 Hair Growth Invigorating від HILLARY

Моєю основною проблемою у холодну пору є випадіння і тьмяність, тож я вирішила випробувати цю масочку і ось, чим можу поділитися!

Об'єм: 200 мл.

Бренд: Hillary

Вік: 18+

Призначення: від випадіння волосся, відновлення

Класифікація: натуральна

Water, behenyl alcohol (s) cetylstearyl alcohol (s) hydroxyethyl cetamidopropyl dimonium chloride, glycerin, coconut oil, cetylstearyl alcohol, stearic acid, shea butter, broccoli oil, mute oil, extract of hop cones, token of lemongrass, parenteral oil E), benzyl alcohol (s) benzoic acid (s) dehydroocytic acid, citric acid, flavor.

Головна сила маски — у її активних компонентах. Звертаю увагу на кожен із них:

Екстракт шишок хмелю — природний стимулятор росту волосся. Цей компонент відомий своїми антиоксидантними властивостями, він зміцнює корені та покращує стан шкіри голови.

Масло ши — безцінний зволожувач. Глибоко живить волосся, роблячи його м’яким, шовковистим та захищеним від ламкості.

Олія броколі — ідеальний кондиціонер. Забезпечує гладкість волосся, додає природного блиску та зменшує “пухнастість”.

Олія німу — потужний антисептик, який заспокоює шкіру голови, бореться з подразненнями та сприяє здоровому росту волосся.

Вітамін В5 — справжній супергерой серед вітамінів для волосся. Він зволожує, додає об’єму та захищає від негативних впливів довкілля.

Маска представлена у стильному флаконі з дозатором. Це зручно і гігієнічно — отримуємо необхідну кількість продукту без контакту з рештою засобу. Сам флакон мінімалістичний, виглядає елегантно та сучасно. Його легко тримати під рукою у ванній кімнаті чи взяти з собою в дорогу.

Маска має приємну кремову текстуру — не надто рідку, щоб не розтікалася, і не надто густу, щоб її було складно наносити. Аромат ненав’язливий, з легкими трав’яними нотками, які дарують відчуття натуральності. Після використання волосся зберігає цей приємний запах на деякий час, що також додає задоволення від процедури.

Використання засобу — справжній ритуал:

Після миття голови наношу маску на чисте вологе волосся.

Тримаю 15-20 хвилин, дозволяючи активним компонентам глибоко проникнути у волосся та шкіру голови. Це свого роду СПА-процедура. Також масочку можна витримувати і 1-2 хвилини, вона встигає попрацювати. Але мені більше довподоби залишити засіб на довше. Змиваю теплою водою. Маска легко змивається, не залишаючи відчуття тяжкості або жирності.

Вже після кількох використань результат став помітним. Волосся стало більш м’яким на дотик, легше розчісується, з’явився природний блиск, доречі на посіченість кінчиків маска теж позитивно впливає, їх почало зʼявлятись все менше. Особливо тішить відчуття свіжості та зволоженості.

А ще я помітила, що випадіння дійсно зменшилося. Тепер слідкую за швидкістю росту волосся👌

Також приємно здивував натуральний склад, адже кожен компонент працює на благо волосся. Ця маска — чудове рішення для тих, хто хоче підтримати красу та здоров’я своєї шевелюри та ще й без агресивної хімії.

17 грудня, 2024
Mary Ost
17 грудня, 2024