Бʼюті-підсумки року: #mybeautyachievements2024
З якими успіхами проводжатимемо 2024 рік?
Насправді, це для мене вперше. Я ніколи не робила допис про те, як минув рік; що в ньому змінилось і як в ньому змінилась я. Завдяки Makeup Club зʼявилась наснага зробити це, а ще й поділитись із вами - любими читачами цього затишного комʼюніті.
Що ж, і почнемо з відомих банальних слів - "Цей рік був нелегким..." 😁 Хоч, гаразд. Можемо дещо нетипово розпочати цю тему.
Перш за все, хочу згадати допис, який ми робили на початку року - ставили цілі на 2024ий, щоб відстежити наш рух від точки А до точки Б. І статистика в мене вийшла доволі цікавою [посилання на допис туть: https://club.makeup.com.ua/post/28372/ ].
Пункти 1 та 2 [Самовдосконалення та пошук себе]. Я прочитала всього одну книгу, але крім цього розвивалась у вузькому напрямку - по доглядовій косметиці. Змінивши декілька робіт я набралась неабиякого досвіду. Також намагалась відвідувати семінари та онлайн-інтенсиви по рандомним темам: блогінг, сторітеллінг, smm, ugc і т. д. Слухати про успішний успіх деколи надоїдає, але стежити за людьми, які все ж тебе надихають - може мати якийсь зміст та поштовх у подальшому. Переглянула ще один новий серіал та кілька мотивуючих та історичних фільмів для розширення знань.
Пункт 3 було виконано на мій День народження ще в березні. Оновила телефон, стала прокачувати навики фото та відео [все у більш професійних режимах з налаштуванням камери вручну]. Тепер якість мене задовільняє більше.
Пункт 4 [лягати раніше спати] виконувався не завжди, та все ж завдяки ньому я майже досягла і 12 пункту [повернутись в комфортну вагу тіла]. Коли був режим і дисципліна, - тоді був і результат. Потім цей порядок денний збився нашою реальністю, коли ти чекав ночі, щоб помити голову і попрати футболку... Вже в червні я мала результат -10 кг. Зараз знов пішов відкат, але все одно мені більш комфортно, чим було раніше.
Пункт 5 [позбутись непотрібного]. Періодично на мене "нападає" оця думка, тому чистка почалась з бʼюті-простору. Збільшила кількість косметики на продаж, зменшила свою базову косметичку як в догляді, так і декоративці. Одразу зачіпну пункт 9 [купити щось від Pat McGrath]. Я придбала палетку 4-ку, але мені якість не сподобалась, тому не пройшло й року - а я буду з нею прощатись 😂 Така ось трагічна історія. Схоже стосується і 8 пункту [придбати люксовий тональний крем] - я ще досі не знайшла "саме той", за який готова віддати 1000-1500 грн і не бідкатись, як його позбутись. Поки що я залишаюсь із тональним Revolution Pro [і вже 3 рік поспіль], бо мої дві не надто вдалі спроби щось купити знов з тональних завершились нічим. Точніше як, Purito BB 21 мені затемний, і не прям ідеальний по текстурі як Revolution Pro. Взагалі, з тональними мені дуже важко [підбір тону та пошук еластичної текстури з гарним покриттям].
Пункт 7 [користуватись кремами для ніг та лосьйонами для тіла] - виконала, користуюсь значно частіше чим раніше. Так само як і пункт 6 - теж досягнула в ньому успіху. Оновлюю гардероб строго по кольоровій гамі та так, щоб все між собою поєднувалось і було завжди що вдіти і в чому йти 😅
Пункт 10 [навести лад з парфумерією]. А ось тут план провалився, бо я дуже сильно захопилась парфумами! Флаконів уже більше 15, і ще купа відливантиків, в які я закохуюсь періодично і хочу офлаконити 🥲 Пункт 11 [регулярно робити огляди і макіяжі] десь виконувався протягом року, десь - не дуже. Але огляди були, і нові креативні макіяжі теж. Огляди на палетки займають дуже багато часу, бо я хочу справді робити інформативні дописи про кожен рефіл, а не зробивши свотчі - розповідати "водичку". Тому Jeffree Star, Colourpop, туди ж доєднуються ще палетки Revolution Pro i Glambee... - чекають більше вільного часу🙈
А ще...
Цього року я також покращила свої навички по створенню фото та відео. Стала краще розумітись в складі доглядової косметики та приборкала ретинол. Нарешті зрозуміла, які компоненти на мені НЕ працюють та перестала дарма витрачати час та засмучувати шкіру. Мінімалізувала витрати на все косметичне, а перш ніж купити - 100 раз подумаю.
Познайомилась із брендами Sheglam i Glambee, які закрили більшість базових потреб. Я не завжди задоволена більш дорогими брендами, де очікування куди вищі. А якість бюджеток уже точно може наздоганяти певні позиції із люксу. Також цього року я зрозуміла, що твердий бальзам для зняття макіяжу - знову мій формат; бо раніше мені не сподобався.
Тож, на цій оптимістичній ноті хочу подякувати кожній з вас за підтримку, лайки та коментарі. Сюди хочеться повертатись частіше, бо хто як не ми - зрозумієм одне одного 🩷 Дякую, Makeup Club 🥰
Коментарі (0)