Олена В

#mybeautyachievements2024

Привіт усім! 💖Дуже давно не була на мейкапі. Чесно зізнаюсь, що не було часу заглядати сюди. І зовсім не читала довгий час ваші дописи (каюсь).😳 Спробую реабілітуватись. І потрошку сюди все ж заходити😊Відчуваю що скучила за мейкап клубом і б'юті вайбом!

2024 рік був складним і водночас цікавим!

Підняла свій список обіцянок щоб освіжити в пам'яті.

https://club.makeup.com.ua/post/28193/ І виявилось, що я більшість все ж досягла із свого списку. Це мене приємно здивувало!🧐Хоча... і не все!

1. Як і обіцяла собі, я почала більше їсти овочів і фруктів, особливо зараз взимку і восени. Не можу сказати що прям ідеально-по ЗОЖ, але значно більше. Тому я задоволена. Головне не припинити цю гарну звичку😋.

2. З водою гірше, я не п'ю 1.5 літра вдень (ось не знаю чи треба ці 1.5 літра пити). Але точно тепер п'ю трошки більше ніж раніше(на пару склянок). Значить все ж якісь рухи в правильний бік присутні.

3. Гуляти більше на свіжому повітрі. Тут точно можу сказати, що я стала активнішою і гуляю майже кожний день перед сном (не залежно від погоди і рівня ліні). Це вже стала корисною звичкою. А ще я стала періодично ходити на екскурсії по Києву і стільки всього нового дізналась про моє рідне місто!✨

4. Дуже вагома зміна: я майже не сижу в соц.мережах (ні в FB і відповідно рілзах, ну а в Інсті мене ніколи і не було). Вважаю соцмережі не корисним заняттям(якщо ви там звісно не заробляєте гроші) , а повним марнуванням часу. Але раніше все ж заглядала і залипала. Тепер-може 5 хвилин вдень чи взагалі 0. І скажу: задоволена собою. Очі мої так точно задоволені😁 І теж дуже важливе досягнення: лягаю до 12 тепер завжди!Хоча в планах до 11))🙄

5. Дякуючи літньому спортивному челенджу я купила абонемент в Спортлайф (сімейний). Тепер всі займаємось спортом. Хожу в спортзал і басейн і собою дуже пишаюсь. Ось дійсно-це досягнення для мене!!! І...скинула 2 кіло. Хочу ще скинути 1 кіло чи 2. Приємніше дивитись на себе в дзеркало😊

6. Про підкорення дошки Садху вже писала раніше. Цвяхостояння стало моєю топ-корисною звичкою. І ось що я зараз вам скажу: останні місяці вже не боляче стояти на цвяхав від слова "взагалі". Можу стояти годину і болі немає, просто легкий дискомфорт. Мабуть треба міняти вже на крок 12). Зробила висновок: я таки знизила свій больовий поріг.

7. Продовжую проходити різні тренінги по саморозвитку. Ще попереду багато цікавого і корисного!

8.Із б'юті: роблю частіше різні масочки і намагаюсь не забувати і робити зранку лімфодренаж обличчя.Іноді все ж забуваю чи пропускаю. Але є більше якоїсь осознаності і послідовності в догляді.Ще побільшало у мене парфумів😜

9. Читаю більше, але обіцянка прочитати Історію України(яку я дала собі)-провалилась. Загрузла посередині книги і все((. Може ще всигну до кінця року🤣

10. І так: стрілочки не навчилась малювати. 😪Переношу на наступний рік (наївна я). Але я за це не переживаю. Ну мабуть не моя це історія ходити з красивими стрілочками😅

Дякую Мейкап клубу за такі цікаві челенджі. Вони допомагають розвиватись, рости над собою, працювати над помилками і вдосконалюватись!

Дякую за увагу!💗

17 грудня, 2024
Олена В
17 грудня, 2024