Ta_nyaaaaaaa

Набір для ламінування брів Joly:Lab Home Lami Kit

Вдома брови ламіную на постійній основі. Раніше використовувала набір Art Line (розповідала тут 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/34410/

Однак тепер вирішила затестити набір Joly:Lab, так як полюбила їх фарбу і гель для брів.

Набір запакований у стандартну коробку з інструкцією, також зверху була захисна наліпка.

У набір входить:

• пептидний засіб для очищення брів
  • крок 1 (реконструкція)
  • крок 2 (фіксація)
  • крок 3 (філер)
  • аплікатор для нанесення складників
  • щіточка
  • ватні пафи

Засіб має водичкову текстуру, приємний косметичний аромат.

Наношу на брови за допомогою ватного пафу з набору. Він, до речі, дуже мʼякий і приємний до шкіри, при цьому не розлазиться. Завдяки ньому вдалося якісно очистити брови і шкіру навколо них, тим самим підготувати їх до процедури.

Чудово, що окрім очищувальних властивостей, цей засіб чинить протизапальну та заспокійливу дію, а пептиди попіклуються про шкіру.

Відразу відмічу, що пакетики з кожним складником легко відкривається без використання додаткових приладь.

Перший складник має кремову текстуру молочного відтінку з яскраво вираженим специфічним ароматом.

Наносити слід згідно з інструкцією, так час витримки для своїх брів я обирала 8-10 хвилин. Вкладала у потрібному напрямку, це було легко.

Саме цей продукт «крок 1» помʼякшує волосину, робить іі більш слухняною та піддатливою.

Уже під час видалення продукту з брів я відчувала печіння і легкі пощипування. Не боляче, проте дискомфортно.

Відразу помітила, що кожна волосина стала значно гнучкішою, ще легше приймала задану форму.

Після «кроку 1» брови наче дещо освітлилися і набрали рудого відтінку. Я злякалася, але дуже швидко це змінилося 👇🏻

Знову ж таки, усе наносила і витримувала за інструкцією. Пішло на це близько 7 хвилин.

У цього засобу така ж текстура й відтінок, проте аромат уже зовсім нейтральний, майже невідчутний.

З цим складником брови повернулися до натурального темнішого відтінку, а відчуття печіння зникли. Дійсно, він спрацював як свого роду нейтралізатор.

Волосина стала ще слухнянішою.

Цей продукт відрізняється від обох попередніх. Він нагадує гель, більш рідкої консистенції і без кольору, тобто прозорий.

Аромат чарівний, пахне солоденькою вишнею і нагадує гель для фіксації брів цього бренду, який я використовую щодня і обожнюю всім серцем.

Також відрізняється останній крок від попередніх тим, що не потребує змивання. Тому нанесла його щіточкою, задавши кожній волосині брів правильного, бажаного напрямку.

Брови виглядають дійсно як після процедури ламінування у професіонала, але все це вийшло значно дешевше, швидше, хоч і не менш якісно, ніж у салоні.

Я залишилася задоволеною. Вистачить такого набору надовго.

Цей набір мені сподобався куди більше, ніж згаданий на початку, бо процедура пройшла швидше, а також брови не довелося фарбувати барвником після цього.

17 грудня, 2024
Ta_nyaaaaaaa
17 грудня, 2024