Набір для ламінування брів Joly:Lab Home Lami Kit
Простий у використанні, а ефект 🔥
Вдома брови ламіную на постійній основі. Раніше використовувала набір Art Line (розповідала тут 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/34410/
Однак тепер вирішила затестити набір Joly:Lab, так як полюбила їх фарбу і гель для брів.
Набір запакований у стандартну коробку з інструкцією, також зверху була захисна наліпка.
У набір входить:
- пептидний засіб для очищення брів
- крок 1 (реконструкція)
- крок 2 (фіксація)
- крок 3 (філер)
- аплікатор для нанесення складників
- щіточка
- ватні пафи
Засіб для очищення - Joly:Lab Peptide Brow Cleanser
Засіб має водичкову текстуру, приємний косметичний аромат.
Наношу на брови за допомогою ватного пафу з набору. Він, до речі, дуже мʼякий і приємний до шкіри, при цьому не розлазиться. Завдяки ньому вдалося якісно очистити брови і шкіру навколо них, тим самим підготувати їх до процедури.
Чудово, що окрім очищувальних властивостей, цей засіб чинить протизапальну та заспокійливу дію, а пептиди попіклуються про шкіру.
КРОК 1. Реконструкція - Joly:Lab Step 1 Lift
Відразу відмічу, що пакетики з кожним складником легко відкривається без використання додаткових приладь.
Перший складник має кремову текстуру молочного відтінку з яскраво вираженим специфічним ароматом.
Наносити слід згідно з інструкцією, так час витримки для своїх брів я обирала 8-10 хвилин. Вкладала у потрібному напрямку, це було легко.
Саме цей продукт «крок 1» помʼякшує волосину, робить іі більш слухняною та піддатливою.
Уже під час видалення продукту з брів я відчувала печіння і легкі пощипування. Не боляче, проте дискомфортно.
Відразу помітила, що кожна волосина стала значно гнучкішою, ще легше приймала задану форму.
Після «кроку 1» брови наче дещо освітлилися і набрали рудого відтінку. Я злякалася, але дуже швидко це змінилося 👇🏻
КРОК 2. Фіксація - Joly:Lab Step 2 Fix
Знову ж таки, усе наносила і витримувала за інструкцією. Пішло на це близько 7 хвилин.
У цього засобу така ж текстура й відтінок, проте аромат уже зовсім нейтральний, майже невідчутний.
З цим складником брови повернулися до натурального темнішого відтінку, а відчуття печіння зникли. Дійсно, він спрацював як свого роду нейтралізатор.
Волосина стала ще слухнянішою.
КРОК 3. Відновлення і захист - Joly:Lab Step 3 Filler
Цей продукт відрізняється від обох попередніх. Він нагадує гель, більш рідкої консистенції і без кольору, тобто прозорий.
Аромат чарівний, пахне солоденькою вишнею і нагадує гель для фіксації брів цього бренду, який я використовую щодня і обожнюю всім серцем.
Також відрізняється останній крок від попередніх тим, що не потребує змивання. Тому нанесла його щіточкою, задавши кожній волосині брів правильного, бажаного напрямку.
І тут я вражена, о мій захват 🤩
Брови виглядають дійсно як після процедури ламінування у професіонала, але все це вийшло значно дешевше, швидше, хоч і не менш якісно, ніж у салоні.
Я залишилася задоволеною. Вистачить такого набору надовго.
Цей набір мені сподобався куди більше, ніж згаданий на початку, бо процедура пройшла швидше, а також брови не довелося фарбувати барвником після цього.
Коментарі (0)