SKOMSKA

Тестую тональну основу, та консилер з подарункового боксу

Вчора я ділилась з вами враженнями про туш False Lash Effect від Max Factor в дописі : https://club.makeup.com.ua/post/60162/ , яка залишила позивні враження.

Сьогодні відгук буде не настільки хороший...не люблю відчувати такі емоції при написанні поганих вражень ...але потрібно розповісти , тому ділюся.

Сьогодні оглянемо тональний , та консилер з подарункового боксу.

Я отримала Max Factor Miracle Pure 2in1 Skin Reset Serum Foundation у відтінку 60-80.

Мені насправді дуже дивно , коли відправляють дані засоби на подарунок, та тестування і при цьому надають всім однаковий, більш за все не ходовий відтінок.

Колір досить темний , віддає в рижий .

З плюсів якісний склаяний флакон .

Зручна піпетка, що добре набирає продукт .

Текстура досить рідка .

Повноцінно протестувати не вийшло, адже відтінок абсолютно не мій.

Добавляю наглядні фото .

Якщо ви розумієте, що вам підійте такий колір - напишіть мені і я з радістю подарую.

Даний засіб мене дуже зацікавив.

Я постійно користуюсь консилером, тому мені було актуально .

Зручний формат .

Представлений в м'якій тубі.

Об'єм: 20ml

Має незвичний аплікатор з охолоджувальним металевим наконечником.

Ним цікаво наносити засіб , він досить холодний.

Але щоб був якийсь ефект від нього потрібно виділити хоча б декілька хвилин.

Мені дивно так довго водити ним по консиллеру під очима. Бо нанесння декоративних засобі відбувається швидко, зазвичай зранку, коли і так поспішаєш. Або я щось не так розумію...

При цьому проводячи по консилерру даний аплікатор забруднюється, і щоб він не переносив засіб на кришечку - потрібно після кожного разу витирати .

Я отримала колір 045 - спочатку я думала, що він мені підійде, але вже на свотчі він віддавав досить рожевим підтоном(нажаль фото не дуже передає).

Текстура досить легка та комфортна.

Рівномірно тушується що спонжем, що пальчиком.

Спочатку виглядає так, що тон не дуже підходить, потім здається , що він ніби підлаштовується, але в результаті взагалі починає віддавати жовтуватим підтоном, що надає хворобливого вигляду.

Я вирішила змішувати його з своїм світлим консиллером.

Виходить досить непогано , але всеодно візуально видно, як проявляється жовтий підтон.

Не люблю засоби , коли до них ще потрібно знайти підхід, щось придумати , танцювати танці з бубнем.

В мене це викликає лише злість, що я на це витрачаю свій час.

Тому якщо ви хотіли б спробувати даний консилер - напишіть мені , я вам з радістю подарую(вже поїхав до нової власниці♥️)

Ось так він виглядає в нанесенні, та макіяжі (лише під очима).

Нажаль фото не передає повністю його підттон, що змінюється.

Але в житті шкіра з даним відттінком особисто в мене виглядає не здоровою.

Також він трішки западає в складки і з часом підкреслює дрібні зморшки .

Можливо в даних засобах можна було б знайти більше плюсів, та розхвалити їх, але коли вже відчуваєш, що щось не так, то дуже легко знайти і інші мінуси. Я чудово розумію, що дані відтінки можуть ідеально підійти комусь іншому, порадувати в процесі використання.

В мене нажаль , склався саме такий досвід і враження.

Я не маю бажання тестувати все підряд...часто фільтрую конкурси і не завжди приймаю участь ...але тут я думала, що хоча б врахують побажання з приводу відтінків.

18 грудня, 2024
SKOMSKA
18 грудня, 2024