Rimmel Multi Tasker Wake Me Up Concealer & Foundation
Консилер з охолоджувальним наконечником
Продовжую огляд на тестувальний бокс.
Консилер Multi Tasker Wake Me Up Concealer & Foundation - це новинка від Rimmel.
Для мене це новий формат, бо ніколи раніше не було з подібним охолоджувальним наконечником.
Назва Multi Tasker Concealer & Foundation вже підказує нам, що засіб багатофункціональний і може використовуватися не тільки як консилер, а ще в якості тонального крему.
Об'єм: 20 мл. Досить великий.
Відтінок: 045 Classic ivory.
Засіб випускається в м'якій тубі з прозорою кришечкою, скрізь яку видно наконечник. Корпус його металевий, роликового типу, а в середні пластик з маленьким отвором, який акуратно дозує крем невеликими порціями.
Запах характерний для звичайних тональних засобів, виражений не сильно.
Консистенція середньої густоти, не дуже щільна, текстура легка.
045 Classic ivory на мою думку не відповідає класичному відтінку "Слонової кістки". Це відносно світлий беж з легким рожевим підтоном. В принципі, для моєї світлої шкірі підійшов гарно.
Я використовую цей засіб виключно в якості консилера під очі, бо основи на все обличчя у мене є.
Із цікавого в складі є наявність кофеїну, який тонізує, вітамін С, з властивою для нього освітлювальною дією і 2% ніацинамідом для кращого вирівнювання тону та надання пружності.
Зранку цей металевий наконечник дає приємний охолоджувальний ефект.
Сам засіб легко розтушовується і рівномірно лягає невагомим шаром. Наношу його за допомогою спонжа. Фіксується він відносно швидко, але для кращого результату потрібно закріпити пудрою.
В якості консилера цей тональний продукт мені сподобався. Я маю вже вікову шкіру, з дрібними зморшками і схильність до сухості в зоні під очима, і більшість консилерів підсушують шкіру та ще й збираються в складках, а цей показав себе досить непогано.
Консилер від Rimmel чудово вирівнює тон, тонізує завдяки роликовому аплікатору, осві жає, прибираючи сліди втоми і тьмяності, надає більше сяйва і відпочившого вигляду. Фініш залишає живий. Він зовсім не сушить і мінімально западає в складки. Одразу взагалі не видно, щоб він там збирався, а через час можу спостерігати зовсім незначний нюанс, який легко поправляється. Відмічу, що інші мої консилери більше западають в складочки, тож цей в порівнянні прям порадував.
От одразу після нанесення мені дуже подобається ефект. Відтінок гарно зливається зі шкірою і підлаштовується під свій тон. Не висвітлює цю область.
З часом можу бачити зовсім незначне підкреслення зморшок, але це якщо дуже зблизька розглядати. В загальному образі на відстані це не кидається в очі.
Ступінь покриття у нього середня. Думаю, що виражені синці він повністю не перекриє.
Після нанесення через деякий час я не спостеріга ю окислення. Відчувається комфортно. Не скочується, з іншим декоративкою не конфліктує, очі не подразнює.
Також засіб можна використовувати як коректор на окремі ділянки шкіри, але це більше підійде для якихось легких недоліків, які не вимагають щільного маскування.
Ця новинка мені в принципі сподобалася, враження залишились позитивні.
Коментарі (0)