Солодкі, насичені, і дуже гучні парфуми, які мені так припали до душі
Marc Jacobs Perfect Elixir
Привіт, красуні!
Одразу скажу, що я обожнюю солодкі парфуми, особливо в зимовий період. Мені так подобається, коли наносиш аромат, і він окутує своїм теплом все навколо. Саме такий для мене Marc Jacobs Perfect Elixir.
Мініатюру парфумованої води я отримала в подарунковому боксі від Makeup, і залишилася в захваті від неї.
По-перше, тут неймовірно милий дизайн, який продуманий до дрібниць. Коли тримаєш парфуми в руці, здається, ніби в тебе флакончик з якимось чарівним зіллям.
Початкова нота: Мед, Ревінь, Слива
Нота серця: Амбра, Апельсиновий цвіт
Кінцева нота: Ваніль, Пачулі, Смирна
Як би дивно це зараз не звучало, але таке поєднання мені чомусь нагадує на старті запах кокосу з ваніллю. І не тільки в мене такі асоціації, адже коли я зайшла на роботу, всі питали, від кого це так солодко пахне кокосиком.
Ще Marc Jacobs Perfect Elixir пахне квітами. Величезним букетом лілій, від якого може паморочиться голова, але перестати вдихати аромат просто неможливо.
Парфуми дуже стійкі і дуже шлейфові. На шкірі я їх відчуваю цілий день , а на одязі - до прання.
З Marc Jacobs Perfect Elixir просто не вийде залишитися непоміченою, адже вони кричать про свою присутність.
Вони в мене асоціюються з жінкою з розкішній вечірній чорній сукні, з ідеальною голлівудською укладкою, та темним смокі-айз. Є в ньому щось відьомьске і сексуальне.
Єдиний мінус для мене полягає в тому, що тепер прийдеться збирати гроші... Мені просто необхідний тепер повнорозмірний флакон.
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)