getejra

Гель для брів від Joko Blend

Сьогодні буде тема брів 🤎

Спочатку думала придбати гель від іншого виробника, але коли побачила цей - вирішила спочатку взяти від джоко за його пакування та дизайн.

Рожева гама як на картонній коробці так і на самому флаконі - на засобі є вся необхідна інформація. Сам гель у пластиковій матовій тубі розміром 10 мл, тактильно приємний. Туба непрозора - з однієї сторони не бачиш витрати засобу, але з іншої - і не бачиш як він мутніє 😁

Aqua (Water), PVP, Glycerin, Hydrolyzed Keratin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Carbomer, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Ethanolamine, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate.

Кератин і рицинова олія роблять волоски м'якими та шовковистими.

Що нам обіцяє виробник:

-гель абсолютно прозорий
- оснащений ергономічною щіточкою, яка забезпечує ретельне прочісування і розподілення;
- укладає волоски у потрібному напрямку, приборкуючи їхню пухнастість і неслухняність;
- швидко сохне, не склеюючи волоски і не утворюючи грудочок;
- залишає делікатний матовий фініш без білих слідів.

З усіма пунктами погоджуюсь, так воно і працює.

Окремо хочу відмітити, що тут найкраща та найзручніша щіточка для брів, з усіх які в мене були - набирає продукту рівно стільки, скільки потрібно, пухнаста та гарно розчісує бровки! Гель чудово фіксує мої брови, не залишаючи білого нальоту.

Засіб забезпечує тривалу фіксацію волосків, створюючи ефект ламінування. Завдяки вмісту кератину продукт передбачає догляд, спрямований на укріплення волосяної структури. Не залишає нальоту та має вдалу щіточку!

18 грудня, 2024
getejra
18 грудня, 2024