Швець Карина🤍

Гель для брів у мімімішному рожевому флаконі

Гель для брів у мімімішному рожевому флаконі
Гель для брів у мімімішному рожевому флаконі

Всі у спільноті вже, напевно, знають про цей гель для брів.

Як тільки я побачила, що у Joko Blend вийшов продукт такого формату, одразу зрозуміла: хочу, треба.

В моєму арсеналі був гель для брів і мило, але обидва засоби були не дуже компактними і зручними у нанесенні, а от гель для брів у тубі з щіточкою, який можна закинути в сумку і за секунду вкласти брови - це точно мастхев, якого в мене не було.

І ось рожева коробочка приїхала 💖

Гель для брів у мімімішному рожевому флаконі

Сам гель знаходиться у рожевому продовгуватому флаконі, схожому на туш для брів.

Вся необхідна інформація (загальний опис, склад, терміни придатності) зазначена на коробочці, в яку запакований гель, на самій тубі лише назва засобу з однієї сторони і назва бренду з іншої.

Гель має таку величеньку і пухнасту щіточку (я ним вже активно користуюсь щодня і він трохи побілів на щіточці, як це зазвичай буває з гелями для брів).

Саме така щітка вкрай зручна для моїх широких, жорстких і неслухняних брів, тому що вона швидко їх прочісує і вкладає.

Обмежувач працює дуже добре, не набираючи зайвого продукту. Занурила один раз - вклала ліву брову - занурила другий - вклала праву брову. Все чітко 👌🏻

іноді мені навіть вистачає одного занурення для вкладання обох брів.

Гель пахучий - мені відчувається якийсь прям парфумований аромат, щось по типу рожевого перцю з деревними нотами. Дуже прикольно і приємно, відчувається лише зі щіточки при нанесенні, потім протягом дня запах не переслідує мене.

Востаннє відчуваю його ввечері, коли проводжу демакіяж.

Як я вже встигла зазначити, мої брови дуже неслухняні (це можна побачити на фото «до», вони самі по собі так лежать) і важко вкладаються.

Гель для брів Joko Blend дуууже швидко їх вкладає, на обидві брови у мене йде приблизно хвилина, не більше. Прочісую проти росту волосся, а тоді вкладаю у ту форму, яка мені потрібна.

Гелю потрібно декілька хвилин, щоб зафіксуватися повністю (2-3 приблизно).

І ось такі бровки я отримую на виході.

Фіксація тут не намертво, але вона вище середньої навіть ДЛЯ МОЇХ БРІВ. Вони у мене справді дуже важко приборкуються і живуть своїм життям, тому це дуже добрий результат.

Деякі волоски на фото стирчать просто тому, що їх потрібно прорідити, а я наразі не роблю корекцію брів. Загалом форма тримається з ранку і до самого вечора при тому, що я ношу окуляри (тобто оправа постійно ковзає по бровам, але вони залишаються вкладеними і не розпатлуються).

Укладка схожа на ламінування чи мокрий ефект, виглядає це природньо. Я люблю прозорі гелі для брів, тому що фарбуюсь рідко і найчастіше з декоративної косметики користуюсь саме гелем. До того ж, останні півроку майже не фарбую брови, навіть коли наношу макіяж, тому це також плюс.

Якщо почесати брову або провести по ній пальцем, чи випадково зачіпити - все лишається на своїх місцях також 😉 максимум - якісь окремі волоски можуть вибитися з загальної картини, але це не критично виглядає і їх швидко можна повернути на місце навіть пальчиком.

Як на мене, то новинка у Joko вийшла більш, ніж вдала🥰 гель з гарною фіксацією, який абсолютно не відчувається на бровах, не склеює волоски і не лишає білого нальоту - це вже автоматично гарний продукт, який підійде більшості дівчат. Якщо вклались навіть мої брови - це однозначна перемога 🥇

Дякую за увагу 💕 а як вам новинка? Вже пробували або, можливо, плануєте?