ksnklb

Гладенькі ручки за 15 хвилин

Гладенькі ручки за 15 хвилин

Нарешті і я спробувала ці рукавички і зрозуміла, чому вони настільки популярні!
Нижче усе розповідаю 😉

Рукавички поміщені в окремі пакетики, які у свою чергу поміщені у коробку з дизайном Shelly, у мене коробочка з 10-ма пакетиками.
У ньому, власне, є дві рукавички з емульсією всередині, вона кремова, її доволі багато, колір білий, а запах солодкий кремовий, нагадує "маленьку фею".
Також всередині є дві наліпки, щоб закріпити рукавички на руках.
Рукавиці оптимального розміру.

Виробник рекомендує використовувати рукавиці перед манікюром: надягати на чисті підготовлені руки, масажувати, тримати 10-15 хвилин, зрізати верхню частину рукавички на кожному пальці та обробити кутикулу, і аж тоді зняти рукавиці.
Я ж пропускаю етап із зрізанням рукавички та кутикулою. За 15 хвилин просто масажую руки, розприділяючи всередині крем, приділяючи особливу увагу кутикулі та нігтям.
Рукавичка доволі комфортна, не рветься за цей час, ручкам також зручно всередині.

Одразу я звернула увагу на те, що руки стали світлішими та розгладженими, на дотик вони стали дуже м'якими та гладенькими, от справді оксамитовими, відчутно зволоженими. Кутикула також пом'якшилась, завдяки чому можна її легко обробити, та оскільки я цього не роблю, то просто підкоректувала її відсунувши, це вийшло дуже легко, адже вона стала піддатливою.
Нігті ж міцні на дотик та теж світліші.
У складі є мінеральна олія, емоленти, емульгатори, гліцерин, гідролізований колаген, екстракт лотоса, гідролізат кератину, лимонна кислота, консерванти.

18 грудня, 2024
ksnklb
18 грудня, 2024