𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Burberry Goddess Intense

Burberry Goddess Intense

Burberry Goddess Intense - новинка 2024 року.
Дуже рада була отримати ці парфуми у тестувальному боксі і познайомитися з ароматом.

Останнім часом у мене змінився смак на парфуми, і якщо я раніше більше надавала перевагу свіжим легким ароматам, то зараз навпаки більше хочеться солоденьких і глибоких (та при цьому не важких).

Burberry Goddess Intense
Burberry Goddess Intense
Burberry Goddess Intense
Burberry Goddess Intense
Burberry Goddess Intense

Парфуми запаковані в коробок. Флакон в цій міні-версії повторює повнорозмірний формат, виглядає розкішно. Мініатюра не має розпилювача, кришечка знімається повністю і оголює горловину.

Об'єм: 5 мл. Цього більше, ніж достатньо, щоб в повній мірі розносити парфум і зрозуміти, чи хочеться повну версію.

Група ароматів: гурманський, деревний

Піраміда

Верхня нота: Лаванда;

Ноти серця: Ванільна ікра, Ваніль, Абсолют Ванілі, Бурбонська Ваніль;

Базова нота: Пачулі.

Goddess Intense насичено стартує свіжою лавандою. Спочатку вона звучить навіть трохи різко, але швидко пом'якшується, бо серцеві ноти активно вступають в гру і обрамляють її ніжною ваніллю, додаючи більше солодкості і вершковості.
Згодом лаванда стає тихішою і вже всю увагу на себе привертає ваніль. Її тут багато і вона чарівна. Іноді проскакують нотки ванільного морозива, які і надають певної лактонності.
Взагалі, тут дуже вдало поєднані лаванда з ваніллю, вони гармонійно переплітаються між собою і створюють неперевершений дует, надаючи цій композиції вишуканості, жіночності і елегантності. Базова нота із пачулі створює легкий і делікатний деревний відтінок, який підкреслює глибину і витонченість Goddess Intense.

Burberry Goddess Intense виявився для мене дуже приємним ароматом, як раз ідеальним на прохолодну погоду. Він затишний, теплий і комфортний, солодкий, але для мене не занадто, щоб був приторним і душив. Досить серйозний, не легковажний.
Флакон і колір його вмісту ідеально передають настрій і атмосферу парфуму. Якщо асоціювати Goddess Intense з кольором, то це беззаперечно золотистий/янтарний, наче промінчики сонця, такі ж яскраві і зігріваючі.

Парфуми будуть прекрасним варіантом на якесь свято, чи урочисту подію. Вони мають гарну стійкість, довго тримаються на шкірі, а на одежі аж до прання.

Я рада, що познайомилася з цією мініатюркою. Ще не знаю, чи хочу повну версію, але відповідь більше позитивна, ніж проти.

18 грудня, 2024
18 грудня, 2024