A.

Незмивний кондиціонер Bumble and Bumble Hairdresser's Invisible Oil Heat/UV Protective Primer

Незмивний кондиціонер Bumble and Bumble Hairdresser's Invisible Oil Heat/UV Protective Primer

Волосся ніколи не було моєю сильною стороною (ну може до 13 років було, судячи з дитячих фото). Воно тонке та не має густоти.

Останніми роками я перестала фарбувати волосся, яке кожного місяця фарбувала з 13 років, та перестала сушити його феном кожного разу після миття.

Однак дуже сильний стрес за останні 2 роки та відсутність незмивного догляду дали своє - мої кінчики стали дуже дуже сухі. Навіть tangle teezer їх тягнув при розчісуванні:)

Дописи в клубі надихнули зайнятись своїм волоссям і перше, що я шукала - незмивний догляд. З попереднього досвіду, нічого так класно не працювало для мене як Davines OI all in one milk. Але цей запах просто душив мене кожного разу:)

У ході невеликого рісерчу, натрапила на один засіб, який всі професіонали називають ідеальним (включно з перукарем Blowout Professor та ютуберкою Abbey Yung) - Pureology Color Fanatic Leave-in Conditioner. От біда, адже Pureology в нас не продають. Blowout Professor навіть не дає альтернатив, каже, це найкращий засіб і нема сенсу щось інше рекомендувати 🥲

Незмивний кондиціонер Bumble and Bumble Hairdresser's Invisible Oil Heat/UV Protective Primer
  • На щастя, альтернативу запропонували Abbey Yung та ще одна ютуберка та візажист Ali Andreea - Bumble and bumble invisible oil heat/UV protective primer. Цей мультифункціональной засіб надає захист від ультрафіолету, допомагає розчісувати без проблем, надає ефект пом'якшення та живлення (принаймні візуально та на дотик).

  • Ціна приблизно така сама як у Davines OI all in one milk. Склад навіть цікавіший - відповідно до INCI decoder (усілякі олійки, але чи мають вони реальне значення для волосся я не впевнена, тому я більше можу оцінювати візуальний ефект та яке волосся на дотик).

Рекомендую!