Marc Jacobs Perfect Elixir
Парфумована вода
Marc Jacobs Perfect Elixir - новинка 2024 року, яку мені пощастило отримати у тестувальному боксі від Makeup Club. Дуже цікавив мене цей парфум і я рада, що випала така можливість з ним познайомитися.
Це мініатюра об'ємом 5 мл., і як же класно, що вона повторює повнорозмірний формат.
І перше, звичайно, що зачаровує - це сам флакон, він неймовірно гарний, зроблений якісно, у вінтажному стилі. Скляний. Особливу увагу привертає деталізована кришечка з яскравим бантом й іншими акцентами. Ну краса! Така собі міні-прикраса туалетного столику, яку постійно хочеться розглядати. Дизайн заслуговує найвищих похвал.
Ця версія не має розпилювача.
Тип аромату: амброві
Піраміда:
Початкова нота: Мед, Ревінь, Слива
Нота серця: Амбра, Апельсиновий цвіт
Кінцева нота: Ваніль, Пачулі, Смирна
Marc Jacobs Perfect Elixir розкривається стиглими сливами, политими медовим нектаром. Звучить досить солодко, але не занадто, бо ревінь надає свіжості, трохи балансуючи солодкий сироп. Початок яскравий і смачний. Не знаю звідки, але чітко відчуваю кокос, наче він у шоколадному торті, або як складова якогось десерту. Хоч він в піраміді і не заявлений, але все ж таки поєднання певних нот вимальовує його в загальній картині.
Серцеві ноти із амбри і апельсинового цвіту роблять аромат ще більш складним і багатогранним. Взагалі, парфумерна композиція сама по собі цільно звучить і розбирати її на окремі ноти дуже складно.
Базові ноти із вершкової ванілі, тонкої смолистості смирни і деревним відтінком пачулі надають аромату ще більше глибини, цікавості і навіть якоїсь загадковості.
Marc Jacobs Perfect Elixir гучний, але не різкий, мене не душить. Він наполегливий, але для мене не являється нав'язливим. Солодкий, щільний, тягучий, оксамитовий і дуже-дуже цікавий. З ним прям і асоціюються фіолетові/сливові кольори.
Як на мене, то більше вечірній. Ідеальний на зиму і на прохолодну погоду.
Має гарну стійкість. Шлейфовий. На шкірі відчуваю його цілий день, на одежі зберігається до прання.
Мені парфуми дуже сподобалися. Рада, що у мене з'явилася така мініатюра для знайомства з цим ароматом, за що велика дяка Makeup Club.
Дякую за увагу
Коментарі (0)