Тестування подарунково го набору.
Знайшла для себе фаворити і зіроньку.
Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush
Кремові рум'яна для обличчя
Спочатку трохи з недовірою поставилась до кремових рум'ян. Були давно схожі але іншої фірми і вони швидко зникали з тонального крему. Потім були кремові рум'яна, але у стіку. Але ці від Max Factor для мене стали справжнім відкриттям.
Веганська формула з гіалуроновою кислотою сприяє підвищенню еластичності шкіри. Концентрація пігментів дає змогу економно використовувати, бо треба зовсім трошки. Легко розтушовується, тому у макіяжі виглядає максимально природно й гармонійно.
Якось нанесла трохи більше, тому залишок розподілила на повіки погляд став більш виразний. Зверху нанесла тіні. Для того, щоб краще трималися, наступного разу нанесу базу для повік, потім ці кремові рум'яна і трішки сухих тіней.
Rimmel Lasting Finish Compact Powder Foundation
Матова компактна пудра для обличчя
Є біла пуховка/спонжик та дзеркальце. Можна наносити як самостійно, так Наноситься гарно, текстура невагома. Природній фініш і немає відчуття дуже матової шкіри. Користувалась пензликом щоб створити легке покриття. Спонжиками не користуюсь, бо вони можуть потягнути за собою тональний крем і створити ефект забитих пор.
Не підійшов тільки колір, на жаль це темно-рожевий з бежевим підтоном.
Туш Bourjois Volume Glamour Lift & Stretch Masca
Сподобалась силіконова щіточка яка має маленькі щетинки. Соковитий яскравий дизайн. Добре розділяє профарбовує і швидко надає об'єму. Не осипається, легко змивається.
А що ще більше сподобалось, так це те, що навіть через багато годин вона не викликає відчуття того, що хочеться її змити. Бо деякі туші складають враження, що вії стають важкими і можуть стати більш прямими, втратити вигин.
Формула містить вітамін С та апельсин phytocycle™, що є джерелом енергії та захищають вії від ламкості і зовнішнього впливу.
Ланселот (так його називаю)
Моделюючий крем Lancaster Golden Lift - поверніть назад три ознаки фотостаріння за допомогою новаторського щоденного крему для обличчя, який підтягує контури шкіри, зменшує темні плями та зморшки, роблячи шкіру помітно рельєфною, підтягнутою та скоригованою у 3D.
Крем сподобався, бо немає відчуття липкості та блиску. Він легкий наче хмаринка. Швидко поглинається, шкіра мов оксамитова.
Це елітний крем, тому ціна не маленька.
Країна ТМ: Франція
Зроблено в: Монако
Парфумована вода Marc Jacobs Perfect Elixir
Він став зіркою для мене - ностальгія.
При нанесенні на шкіру, нагадав мені щось далеке з минулого. Такий спокійний, затишний. Коли наносила його перед сном, то хотілось вдихати його знову і знов. Нагадував новорічні свята, коли вимкнула світло, ялинка стоїть, а я біля вікна. Падає пухнастий сніг, прохолодно, але не сильний мороз. Ліхтарі. Тиша, спокій, нікуди не треба бігти. Трішки аромат цитрусових, ледь невловимий, солодкі ноти.
Розчулив і попав в саме серденько.
Опис:
Початкова нота: мед, ревінь, слива
Нота серця: амбра, апельсиновий цвіт
Кінцева нота: ваніль, пачулі, смирна
Коментарі (0)