iriska_fiore

Очі - дзеркало душі. Догляд за ними обираєш ти. Креми для шкіри повік.

Очі - дзеркало душі. Догляд за ними обираєш ти. Креми для шкіри повік.

Зволожувальний гель для області навколо очей
Yves Rocher Anti-fatigue Moisturizing Fresh Gel

Давала шанси в різні пори року. Рідка вода з блискітками та трохи гелева консистенція. Зволожувала, але слабенько. Через деякий час відчуття сухості було на обличчі під очима ближче до щок. Потім перестала користуватись і знову почала. Плюсом є що швидко вбирається. Можна робити макіяж не чекаючи. Для осінньо-зимової пори треба щось краще.
Не виправдав очікування. Ця серія саме для обличчя краще підійшла.


Зволожує зону навколо очей та надає їй сяяння

Ультрасвіжий Гель зменшує темні кола, розгладжує та зволожує зону навколо очей.

Експерти Рослинної Косметики® Yves Rocher з 1959 року вибрали Клітинну Воду Карпобротуса Едуліса за її виняткові зволожувальні властивості: вона допомагає накопичувати* вологу в шкірі та утримувати* її надовго для безперервного зволоження.

Легкий освіжувальний гель з делікатним ароматом дарує шкірі відчуття повного комфорту.

Наші зобов'язання:
- 95% інгредієнтів натурального походження
- Без мінеральних олій, віддушок
- Картонна упаковка виготовлена з деревини підвідомчих лісів

Рекомендації щодо застосування:
Нанесіть вранці та ввечері на попередньо очищену шкіру навколо очей легкими рухами, аби освіжити погляд. Для додаткового освіжувального ефекту гель можна використовувати попередньо охолодженим.

Проти сухості, зморщок, зволожує, живить. Консистенція як крем-гель. Користувалась їм мама та я. Сподобався біль ніж Caviar. Ефект є, і аромат приємний не нав'язливий. Мінусом може являтися ціна.
Але все одно вона повернулася до свого улюбленого засобу.

Містить 30 цінних Олій та Олію 1000 Троянд.
- Більше 91% інгредієнтів натурального походження
- Без мінеральних олій
- Веганська косметика.

Непогано зволожує шкіру навколо очей. Консистенція крем-гель.
Швидко поглинається шкірою. Дарувала мамі, вона не помітила ефекту. Консистенція не сподобалась. Користувалась іншим. Тому відгук про нього пишу на основі своїх вражень.

Інноваційний крем для шкіри навколо очей від торгової марки Aroma Labora із серії косметичних продуктів Caviar Skin Therapy призначений для повноцінного догляду за ніжною шкірою навколо очей. Даний косметичний засіб характеризується легкою та невагомою текстурою, яка швидко поглинається у шкірний покрив, не залишаючи слідів. Крем має у своєму складі натуральний екстракт ікри, який збагачений амінокислотами, вітамінами, мінералами та білками. Неймовірно корисні вітаміни А та Е характеризуються антиоксидантними властивостями, захищають епідерміс від передчасного старіння та появи дрібних зморшок.

Крем можна використовувати під макіяж, щоб надати шкірі приємного і природного блиску.

Крем можна використовувати під макіяж, щоб надати шкірі приємного і природного блиску.

Спосіб застосування:

Нанести крем на чисту шкіру навколо очей.
Використовувати засіб щодня.

Плюси: ціна, об'єм, зволожує та трішки живить, приємний аромат.

Розкіш кокосу, сила природи та кропітка робота вчених – для краси ваших очей. Переваги продукту

Крем на основі кокосової олії створений для інтенсивного догляду за делікатною, схильною до появи зморшок шкірою навколо очей. Завдяки формулі з 97% компонентів натурального походження він усуває перші ознаки старіння шкіри та запобігає появі нових проблем.

Засіб дарує такий результат:

глибоко зволожена шкіра;
усунені набряки та мішки; розгладжений мікрорельєф;
менш помітні «гусячі лапки».

Як діє?

Основу крему складають високоефективні компоненти рослинного походження, кожен з яких має особливі властивості. Органічна олія кокосу насичує клітини вологою, відновлює шкіру та створює невидимий бар'єр для збереження води усередині. Активний кофеїн наповнює шкіру енергією, знімає набряки та ознаки втоми. Екстракт банана робить дрібні зморшки менш помітними та усуває почервоніння. Масло ши забезпечує потужне харчування завдяки вмісту вітамінів, жирних кислот та мінералів. Також крем містить гіалуронову кислоту для заповнення глибоких зморшок та пробіотики для зміцнення мікробіому шкіри.

Догляд з кокосом (кокосовый рай) пост: https://club.makeup.com.ua/post/28511/