Ксенія 💫

Маски для обличчя для сяючої доглянутої шкіри.

Маски для обличчя для сяючої доглянутої шкіри.

Вітання! ❄️

Я обожнюю догляд. Обожнюю бачити як покращується шкіра.

Не перестаю тішитися тому, що зараз все більше і більше з'являється крутих брендів, з прекрасними складовими. А також бачу тенденцію, що красуні підходять до вибору продуктів ретельніше.

Можливо, хтось скаже навпаки і вважає, що це лише вдалий маркетинг і не більше. Але ж...

Моє гасло: постійність та регулярність - гарна запорука будь-якого результату.

Сьогодні нагадаю про ті засоби, які активно використовую в холодну пору року та зиму, аби шкіра не втрачала вологу, пружність, не пересихала та не була позбавлена сяйва 😍.

Про кожну написано поглиблений детальний допис, залишу обов'язково посилання.

Упс 🤭, в процесі зрозуміла, що про одну все ж таки не розповіла. Виправлюсь).

Погрупувала їх по схожим властивостям та коротко нагадаю яку для чого обираю.

Earth Science в мене з'явилася набагато раніше, гарно також очищає та підтягує пори. Вона з вмістом кислот(гліколієва та молочна), має вкраплення екстракту плодів папаї, цілющих трав та масла кісточок абрикосу. Консистенція більш піддатлива, рідкіша набагато, ніж у Mary&may. Гарно діє на сяяння шкіри.

Далі група на :

Від I'm From я взагалі в захваті! Це насичення на максималках! Sukin - базова гарна зволожуюча масочка з натуральними інгредієнтами без різних "бяк".

Окрема моя любов це

  • сплеш-маски від BLITHE. Купувала, купую і буду купувати, бо бачу прекрасні результати на собі. Наразі помаранчева (більш спрямована на сяйво, проти висипань, пігментації та відлущення) https://club.makeup.com.ua/post/6510/

але більше люблю фіолетову https://club.makeup.com.ua/post/17245/. Хоча вона і не таке дає сяяння, але вона неймовірно вирівнює тон обличчя, згладжує пори, освіжає її. Шкіра після неї гладесенька, наче у немовля 😊. Пам'ятаю свої перші враження після того, як змила маску, ходила по квартирі і не могла натішитися результатом. Вони не тільки для обличчя призначені, а й волосся, тіло..

Використовую років 5 точно їх вже.

Ну і такий

  • мультизасіб як Pressed Serum Tundra Chaga https://club.makeup.com.ua/post/6974/ також від BLITHE. Так, в деякій мірі, я її також вважаю маскою, бо вона гарно зволожує та живить шкіру, прибирає відчуття стянутості, розгладжує, прекрасно працює на віковій шкірі.

Незамінна річ після пілінгів, також використовую після сплеш - прекрасне комбо! У використанні також вже багато років з моменту знайомства з брендом 💔. Це любов!

Чого я ще не Амбасадор Blithe 😁? вже скільки од їм наспівала 😀

Так коротенько про мої, можна сказати, дійсно must have. Абсолютно без салонного догляду напротязі усього життя. Ні, я не проти салонних процедур, але хотілося показати, що і в домашніх умовах все можливо 👌.

Усім гарної шкіри 😍!

З повагою, Ксенія ✨