SKOMSKA

Неймовірні мініатюрки

Неймовірні мініатюрки

Найбільше з подарункового боксу я хотіла спробувати парфуми, бо наразі в пошуках чогось особливого.

Отримала :

• Marc Jacobs Perfect Elixir, 5 мл.
    Burberry Goddess, 5 мл.

Тестування розпочала з Marc Jacobs Perfect Elixir, адже була в захваті від дизайну. Флакон виглядає дуже гарно . Він якісний, деталізований . Привертає увагу, виглядає дуже по дівчачому. Повторює повнорозмірний формат.

Взагалі раніше не мала ароматів від даного бренду , флакон навіював асоціацію, що буде щось фруктово-квіткове.

Тип аромату виявився з амрових, що поєднує в собі такі ноти:

Початкова нота: Мед, Ревінь, Слива
Нота серця: Амбра, Апельсиновий цвіт
Кінцева нота: Ваніль, Пачулі, Смирна

Спочатку я відчуваю знайомий аромат - що нагадує сливове варення , яке переплітається з легкою солодкуватістю від меду. Вступає в поєднання з теплою амброю, ваніллю та пачулі.

Він досить багатогранний, жіночний, вміру солодкий .

Тримається на шкірі близько 3ох годин, на одязі відчуваю протягом дня.

Даний аромат відрізняється від моїх повсякденних , що використовую.

Він став для мене приємним відкриттям .

Радію, що маю змогу його протестувати . Залишається на поличці серед інших парфумів.

Неймовірні мініатюрки
Неймовірні мініатюрки

Burberry Goddess має розкішний дизайн . Запакований в картонну коробочку. Флакон виглядає красиво , та якісно, повторює повнорозмірний формат . Використане золоте напилення. По візуалу думала, що буде щось досить важке. А виявилось, що тут зібрана моя улюблена ваніль у всіх проявах і вона така потужна.

Тип аромату: амброві, ароматичні

Початкова нота: Ваніль, Лаванда
Нота серця: Ваніль, Чорна ікра
Кінцева нота: Абсолю ванілі

Відкривши флакончик відчуваються яскраві нотки лаванди . При нанесенні на шкіру дуже швидко вступає ваніль.

На вершині піраміди вона більш з затишними деревними відтінками.

Ноти серця додають насиченості та солодкості.

Аромат насичений, тягучий, огортуючий, вишуканий.

Ідеально підійде на холодну пору року. Стане чудовим доповненням до образу на корпоратив, побачення, та інші важливі події.

По стійкості аналогічний до попереднього.

Мені дуже сподобались дані аромати . На кожен день планую використовувати Marc Jacobs Perfect Elixir , а для особливих моментів бережу Burberry Goddess .

Дякую Make up club за можливість спробувати такі чудові аромати , та поповнити свою колекцію!

19 грудня, 2024
SKOMSKA
19 грудня, 2024