MAKEUP Club

Panton for Ukraine: як обіграти кольори свободи у своєму образі

Panton for Ukraine: як обіграти кольори свободи у своєму образі

Увесь світ говорить про Україну, кожен іноземець знає, які кольори має український прапор, в десятках країн звучать українські пісні, ба більше – індустрії моди, дизайну та реклами підлаштовуються під сучасні тренди. Інститут Pantone цьогоріч двічі проголошував кольори року. Кінець 2021 спалахнув барвінковим Very Peri – відтінком, що подарував світові новий сolor-стиль, однак вже на початку 2022-го Pantone Color Institute додав у тренди ще два кольори, назвавши їх “вільними”. Freedom Blue та Energising Yellow – це про свободу, гідність, сміливість та боротьбу. Сьогодні наші серця пофарбовані у ці кольори, а як щодо того, аби інтегрувати їх в аутфіт? Давайте разом створимо look в барвах українського прапору!

Ми знайшли неймовірний креатив у роботах:

Оскільки ми говоримо про кольори свободи, давайте не відмежовуватись від цього поняття. Дозвольте вашій фантазії руйнувати будь-які стереотипи та порушувати правила. Жовтий та блакитний комбінуються не лише в одязі, а й в макіяжі.

Такі просто обожнює створювати Лінда Кантелло – візажист Giorgio Armani. Хаотичні, асиметричні, графічні лінії можуть підкреслювати як верхні повіки, так і нижні. Подібний зухвалий мейкап був представлений на показі Supriya Lele Осінь-Зима 2022.

Freedom-мейкап можна зробити більш стриманим, якщо підвести повіки жовтими тінями та нанести на вії блакитну туш. Для сяйливих акцентів візажисти пропонують додати трішки контрастного жовтого та блакитного глітеру.

Можна епатувати подвійними стрілками, як це робили моделі Versace та Alexis Mabille, або поєднанням блакитних тіней та жовтих рум’ян, як у Fendi. Не бійтесь бути сміливими, імпровізуйте та створюйте унікальний «контент».

Вражаючі нейл-арти:

Гортати стрічку Інстаграм відомих nail-дизайнерів – це фактично психотерапія. Жовто-блакитна гама заспокоює та водночас надихає. Більшість запитів – це манікюр в патріотичних відтінках, а тут, як ми знаємо, безмежна кількість варіантів. Відійдемо від банального комбінування жовтого й блакитного в манікюрі та поринемо в світ арту.

Використовуйте наклейки, малюйте геометрію чи абстракцію. Також в тренді дизайн Negative space, в якому хоч-не-хоч, а відтінки Freedom Blue та Energising Yellow займуть своє місце. Можна просто додати два яскравих мазки або декілька мотиваційних написів, та бути на хвилі стилю. Щодо текстур, тут можете сміливо надати перевагу матовості. А ще рекомендуємо відійти від яскравості та замінити насичений відтінок жовтого – ніжно-лимонним, а блакитного – пильно-волошковим. Це не порушить ваш патріотичний настрій, але змінить вектор на винятковість.

За сміливими фарбуваннями сюди:

Бьюті-експерти рекомендують не відходити від курсу на сучасні техніки фарбування. Найтрендовіше рішення у 2022-23 роках – контуринг волосся. Він дозволяє зробити м’які акценти, не змінюючи природний або вже звичний для вас колір. Декілька яскравих штрихів можуть зробити зачіску більш оригінальною та екстравагантною. Поєднання патріотичних кольорів з вашим звичним відтінком вигідно підкреслить риси обличчя, зробить волосся більш об’ємним та живим.

Також актуальним залишається акцент на яскраві пасма біля обличчя. Цей hair look здобув популярність ще в 2021-му завдяки активним користувачам TikTok, а вже цього року забазувався у трендах в новому вигляді – жовто-блакитний мікс, що кардинально змінює імідж.

Також круто дивляться яскраві нитки в афрокосах та канекалони.

Амбасадори синьо-жовтих кольорів сьогоднішньої рубрики:

Носити аксесуари в традиційних кольорах UA – це неймовірно стильно. Підтвердження тому – розкішна Майя Малнар, яка виразила підтримку Україні на своїй сторінці в Інстаграм. Сучасні бренди підхопили модну хвилю та створили оригінальні аксесуари. Серед них: JACQUEMUS, Zarina, Kov Beads та Damn Jewelry.

Сьогодні практично всі мають у своєму щоденному аутфіті щось в кольорах українського прапора. Про що тут казати, якщо навіть американський Vogue визнав вишиванку трендом року. Однак свій патріотизм можна продемонструвати мимоволі, просто зав’язавши волосся жовто-блакитною стрічкою або зчепивши його яскравим затискачем.

Наповнюйте своє життя трендовими кольорами за версією Pantone, а серце – любов’ю до всього українського, бо нам є чим пишатись! :)

MAKEUP Club
3.5k
Підписники
0