Гідрогелева маска для рук з пелюстками волошки
Shelly Professional Hydrojelly Hand Mask
Цього року моїми відкриттями стали гідрогелеві маски, а ще більшим відкриттям - що вони можуть бути не лише для обличчя, а й для рук. Однією з моїх улюблених є волошкова маска для обличчя від джоко - тому саме таку я й обрала першою для знайомства як засіб для рук.
Маска знаходиться в милому пластиковому відерці, вага 200 г.
Маска виготовлена з натуральних компонентів та збагачена екстрактами пелюсток волошки. Консистенція порошкова, дуже дрібна і трохи пилить - тобто сильно не дихайте і не чмихайте над нею 😁 Дуже ароматна та запашна.
Склад: Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, Stearic Acid, Glycerin, Allantoin, Caprylic / Capric Triglyceride, Silver Citrate, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Ammonium Acryloyl Dimethyltaurate / Carboxyethyl Acrylate Crosspolymer, Menthol, Camellia Sinensis (Green Tea) Extract, Parfume, Citric Acid.
Спосіб застосування
Ретельно очистити шкіру - у мене для цього пілінг-скатка https://club.makeup.com.ua/post/60389/ . Відсипаємо 20 г (я беру 15 грам - цілком вистачає, але якщо хочете дуже товстий шар маски - тоді можна й 20) маски в окрему суху ємність, додаємо 70г трохи теплої води 20-22 °С. Швидко і ретельно розмішуємо маску до однорідної пастоподібної консистенції. Наносимо маску за допомогою шпателя щільним шаром на шкіру рук. Залишаємо на 20-25 хвилин до повного висихання і стараємось нічого руками не чіпати, бо маска буде відлущуватись. Знімаємо одним шаром, починаючи з зап'ясть до пальців. Рекомендовано використовувати 1-2 рази на тиждень.
Маска справді виконує ті функції, які описує виробник:
💜 забезпечує глибоке зволоження та живлення шкіри;
💜 запобігає трансепідермальній втраті води;
💜активно бореться з подразненнями, почервонінням, лущенням;
💜вирізняється заспокійливими та протизапальними властивостями;
💜 має антиоксидантні функції;
💜 робить епідерміс гладким, пружним і еластичним;
💜 зміцнює його захисну мантію і гідроліпідний бар'єр.
Пацьорко провів контроль - засіб чудовий, залишаємо в догляді 💥
Закриваю після маски шкіру кремом і насолоджуюсь гладенькими ручками.
Коментарі (0)