getejra

Новинка для мене - зубна паста з магнієм від Bisheffect

В цьому місяці у мене практично одночасно закінчились три моїх зубні пасти і я вирішила нарешті познайомитись з зубною пастою від українського виробника.

Так як я неодноразово зустрічала позитивні відгуки на пасти від Bisheffect і я люблю всі засоби, які в мене є від цього бренду - обрала саме цю.

Вона має неагресивну активну формулу, яка піклується про делікатне очищення навіть чутливих зубів, гарантуючи максимально ефективний, але дбайливий і приємний щоденний догляд. Натуральні компоненти, що містяться у складі пасти, забезпечують профілактику різних захворювань порожнини рота. У складі не містить фтору, цукру, парабенів і SLS, а каолін сприяє дуже делікатному відбілюванню емалі. Для моїх проблемних з дитинства зубів ( за весь час моїх походів до стоматолога з віку 9 місяців там вкладений нівроку пікап - якщо не 150 -й, то хайлюкс точно 😁) фтор необхідний, тому ця паста у мене як допоміжна, а не основна.

Пакування класичне як для зубних паст, має фольговану захисну мембрану та великий розмір - аж 125 мл, але так як після відкриття строк придатності 3 місяці, топастою потрібно користувтаись активно.

Склад: natural bischofite solution, kaolin, vegetable glycerin, vegetable surfactant, xanthan gum, silicon dioxide, natural extracts of oak bark, stevia, natural chlorophyll, lactic acid, food flavoring, natural essential oils of mint, lemon, orange, eucalyptus

Аромат цієї пасти мене одразу переніс в дитинство, так колись пахнули мої дитячі зубні пасти - жуйками, і мені дуже хотілось їх їсти 😁. На присмак гіркувата, але ж це кора дуба - що від неї ще можна хотіти 🙈

Від виробника обіцяно таке:

✳️ знімає запалення, зміцнює ясна і запобігає їх кровоточивості завдяки екстракту кори дуба і бішофіту;
✳️ якісно усуває зубний наліт і перешкоджає його виникненню;
✳️ ефірні олії м'яти і цитрусових чудово освіжають подих.

Мені подобається ефект свіжості та відчуття чистоти зубів - приємна паста, можу рекомендувати.

19 грудня, 2024
getejra
19 грудня, 2024