wowmom

Красиві кремові рум'яна, з якими мені так важко працювати

Привіт, красуні!

Давайте почну з того, що я обожнюю всілякі красиві рум'яна, але не дуже люблю кремові текстури. Мені з ними складно контролювати свій макіяж.

По-перше, важко вгадати, скільки потрібно засобу, щоб отримати адекватну пігментацію, по-друге - я ніяк не можу знайти підходящий ідеальний інструмент, яким би було зручно наносити і тушувати рум'яна, і в-третє - деякі мої тональні основи конфліктують з кремовими формулами, утворюючи плями на обличчі.

Я знаю непогані рідкі рум'яна в мідл-сегменті, які я люблю і користуюся, але, нажаль, це не Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush.

Перше, що їх хочу відзначити: у рум'ян величезний об'єм - 15 мл. Якщо ви знайдете з ними спільну мову, то вистачить цього добра на рік так точно.

Дозатор у вигляді носика, з якого нічого не підтікає, якщо порівнювати, наприклад з ББ-рум'янами від Lamel.

Завдяки такому формату, зручно контролювати необхідну кількість засобу.

Віддінок 05 Delicate Pink - це красива суміш рожевого, коричневого і теракотового кольорів.

В мене в колекції багато рум'ян, але схожих на нього ніколи не було.

Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush не найпростіші в нанесенні і тушовці, особисто для мене, рум'яна, тож методом проб і помилок, я виявила більш менш робочу схему використання.

Наношу я їх у декілька шарів, починаючи з невеликої кількості, щоб отримати потрібний ефект, але без страху переборщити. Рум'яна дуже пігментовані.

Тушувати їх потрібно швидко, бо вони мають властивість застигати.

Для цього я використовую щільно набитий синтетичний пензель, і притаптуючими руками, обережно розподіляю рум'яна. Частіше за все, доводиться поправляти макіяж і вологим спонжем, щоб не було чітких кордонів зі шкірою

Інколи я помічаю, що Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush також можуть піднімати тональний крем, утворюючи дірки на обличчі. В таких випадках, я або додаю ще рум'ян, або наношу поверх якусь бежеву пудру, щоб згладити нерівності.

В цілому виглядає красиво, але, як ви розумієте, це далеко не варіант макіяжу на скору руку.

Можливо, це тільки в мене не виходить працювати з цими рум'янами, і я щось роблю не так, але ці танці з бубнами трошки виводять із себе.

Ну і наостанок, відзначу, що Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush на моїй шкірі дуже стійкі, особливо, якщо їх зафіксувати розсипчастою пудрою.

Проте такі плюси, як красивий віддінок і стійкість, не перекривають ті незручності, з якими я зтикаюся при нанесенні.

Дякую за увагу 😘

21 грудня, 2024
wowmom
21 грудня, 2024