#mybeautyachievements2024.
Біжу встигнути в останній вагон, все як завжди з року в рік )))
Перечитавши свої цілі, я дуже рада, що вони були здійсненні і я трохи приклала сили до них)))
💪1. Більше ходити - це корисно та обов'язково, бо я працюю віддалено і більшість дня знаходжусь вдома.
Ходити більше я майже не стала, але я стала пригати)) Пригати на батутах, вважаю що це гарна компенсація ходьбі.
🥰2. Малювати частіше, хоча б щотижня.
Цілі я складала минулої зими, після закінчення зими в мене пропало бажання малювати, а десь тиждень назад знову з'явилось)) Мабуть, я хотіла таку дитячу казку промальовувати)) Як виявилось, ціль була неактуальна для мене, бо коли бажання з'являлось я йшла малювати)
💪3. Повернутися до регулярних тренувань, бо зайві 5 кг для мого росту виглядає як плюс 10... (
Можу себе похвалити, скинула не 5 кг а цілих 8 кг )) Дякую собі щодня, за те що взяла себе в руки і всіх мотивую починати щось робити!
🥰4. Продовжувати відрощувати здорову довжину волосся.
За цей час я підстригалась лише три рази: один раз за необхідністю інший за бажанням змінити зачіску і так, волосся стало довше)) Наскільки могла поборола проблему обламаної довжини, тому переглядайте доглад, якщо вас щось не влаштовує
🥰5. Більше проводити часу з родиною.
Стараюсь як можу, в любому випадку краще чим в минулому році))
🙏6. Не звертати увагу на чужу думку. 🙏7. Абстрагуватись від стресу.
Ці два пункти складно оцінити..
🥰8. Не скупитись на догляд за собою.
Намагаюсь не купляти те, що мені не потрібно, щоб його не віддавати потім, навіть в зайвих конкурсах не приймаю участь, якщо знаю, що засіб мені не потрібен)
💪9. Хоча б раз у два тижні писати цікавий пост, бо в мене стільки ідей в голові, але вони там лишаються та читати корисні поради від дівчат з клубу.
Майже зовсім перестала писати..
💪10. Повернутись на лазерну епіляцію.
Пару разів була )))) Поки нема бажання продовжувати курс)))
💪11. Продовжити знайомство з кислотами та нарешті позбутись вугрів.
Дуже подобають мої засоби, якими я наразі користуюсь, тому не продовжую знайомитись з новими)
🙏12. Почати виконувати масаж обличчя.
Масаж обличчя робила раз в місяць якщо не рідше, лише коли дуже набрякала, проте почала робити сухий масаж та розкатувати все тіло на МФР Ролі
Дякую, що дочитали!))
Коментарі (0)