Шикарний холодний нюд - 590 н омер
Pastel Matte Lipstick | Матова помада для губ
Якщо у вас схожий типаж зовнішності до мого, тобто холодний тип: сірі очі, русе або темне волосся, і ви полюбляєте помади з сливовим підтоном - сідайте поближче, я знайшла красивенну помаду не за всі гроші світу.
Це матова помада, яка дуже легко відчувається на губах, точніше практично не відчувається. Дуже комфортна. В ній немає супер зволожуючих властивостей але вона і не сушить, якщо губи в хорошому стані - "лежить" ідеально. Не розтікається і не западає в куточки. Після нанесення відчувається, що вона фірсується (але не залізобетонно), стійкість середня, злегка відбивається на стаканчику з кавою, та поступово сходить з центру губ після обіду, але сама по собі не зникає.
Колір - холодний, припилений нюд з сливовим (бузковим) підтоном. Не виглядає занадто фіолетовим, має хорошу збалансовану кольорову гамму. В залежності від світла (теплоти та яскравості) може грати фіолетово - коричневими нотами.
Комбо
ІДЕАЛЬНО комбінується з одним із моїх улюблених бюджетних олівчиків від бренду Eveline (Max Intense Colour) у відтінку 18 (Light Plum). Вони ніби створені один для одного. Олівчиком я наношу контур, який підтушовую до центру пальчиком і додаю помаду.
На фото на губах у мене лише помада, адже відгук саме про неї.
Пакування
Тут буду лаконічна - стандартний стік (пуля), всі ми добре знаємо такі пакування. Зручна у використанні.
У помади широка палітра відтінків, можна підібрати саме свій колір. Зважаючи на ціну і якість дуже раджу звернути увагу на цю помадку.
Коментарі (0)