Я поза межами челенджу, але мої 12 косметичних фаворитів все одно варто побачити!
Перевір, чи є там твої улюбленці!
Сьогодні мені не везе: два моїх дописи на жаль, заблоковано і найцікавіше те, що саме ті в яких я брала участь у челенджах.
Хоча я обожнюю брати участь у челенджах, для мене це більше про можливість розповісти про себе, показати щось цікаве й почитати інших, а не заради подарунків.
Звичайно, приємно отримати щось, але не завжди в цьому щастя.
Мій допис — це просто розповідь про 12 косметичних страв. Оскільки я вже виключена зі списку учасників челенджу, можу вільно поділитися своїми враженнями. А ви читайте та насолоджуйтесь, солоденькі, це все для вас!
Ласкаво прошу до мого столика! Він невеличкий, але з цікавим наповненням, яке ви вже бачили й можливо читали.
1. Очищувальна, тонізуюча пінка для всіх типів шкіри обличчя Chaban Natural Cosmetics Washing Foam – за останні 10 місяців це моя перша пінка, яка вразила своєю ніжною, але ефективною дією.
2. Шампунь для нормального волосся "Кокос і пшеничні протеїни" Tink SuperFood For Hair Coconut & Wheat Proteins Shampoo – аромат і дія! Волосся стало менше забруднюватися, що мене здивувало, та й запах дуже приємний, я насолоджуюся.
3. Альгінатна маска для чутливої шкіри "Поживна" з маслом авокадо NanoCode Algo Masque – вже не вперше її беру й кайфую при кожному нанесенні на шкіру. Після неї вона м’якенька, гладенька та зволожена.
4. Крем для рук та тіла "Кокос і ваніль" NanoCode NanoCollagen – знову аромат, і це кокосик! Плюс чудове зволоження, яке тримається довго.
5. Капсули для сухого та пошкодженого волосся, чорні A-Trainer Super Long Hair – волоссячко після них пахуче, ніжне на дотик та блискуче.
6. Флюїд-спрей для зміцнення волосся, схильного до випадання, з термозахистом Kerastase Genesis Anti Hair-Fall Fortifying Blow-dry Fluid – після нього волосся неймовірно приємне, ніжне на дотик, а також забезпечується чудовий термозахист.
7. Miami Sunrise Mermade – аромат просто "вау", щось неймовірне!
8. Сироватка для обличчя з рослинним ретинолом Sane Plant Retinol 3% Anti-aging Serum pH 5.5 – сироватка чудово підійшла моїй шкірі. Хоча вона має рослинний ретинол, ефект мене вразив.
9. Зволожувальний крем для рук Honest Products JAR №12 Hand Cream – тут ідеальне поєднання аромату й зволоження. Крем дуже поживний, а витрата – економна.
10. Avenue Des Parfums Cherry Osaka Парфумований гель для душу – це "вишневий компотик", який зачаровує своїм ароматом. Шкіра після нього не пересушена, а зволожена й м’яка.
11. Maybelline New York Lash Sensational Firework Mascara Туш для подовження, об’єму та підкручення вій – без слів: підкручення, подовження та стійкість просто супер!
12. Парфумований спрей для тіла Victoria's Secret VS Fantasies Coconut Passion Fragrance Mist – це моя любов! Аромат мене підкорив.
Як можна жити без цього аромату? А у вас щось є з цього списку? Буде цікаво почитати ваші "столики" — точно знаю, там буде щось особливе!
Коментарі (0)