Наталія С

Термозахист мастхев для кожної дівчини/жінки

Термозахист мастхев для кожної дівчини/жінки

Наважилася написати мій перший пост. Зупинилася на темі догляду за волоссям. Після оглядів спеціалістів, які працюють з волоссям, зробила висновок, що найнеобхідніші засоби догляду за волоссям: шампунь, маска та термозахист. Раніше помічала, що мені потрібен захист від негативного впливу сонця влітку, коли волосся нагрівається так сильно, що здавалося - на голові пожежа. Це сильно сушило волосся та погіршувало його стан. В мене волосся завжди було тонке та ідеально рівне. Взимку сушу волосся феном, а в інший час - природним шляхом.

Довго підбирала засіб, який буде підходити саме мені. Мала неприємний досвід з іншими засобами, які робили моє волосся відразу жирним або воно жирніло наступного дня та був досвід пересушеного волосся від термозахисту . На якийсь час я розчарувалась і зовсім перестала шукати.

Нарешті мені мені підійшов термозахист від Kerastase - Blond Absolut. Переваги:

• нема жирного ефекту,
  • волосся не склеюється,
  • розсипчасте,
  • м'яке,
  • приємний аромат.

Після термозахисту до волосся хочеться постійно торкатися тому, що дуже приємне на дотик.

Недолік:

• ціна.

Я користуюсь Blond Absolut три тижні. Хочу продовжити мій відгук через деякий час, щоб зрозуміти чи вартий ефект захисту моїх грошей або потрібно продовжити пошуки :))