ksnklb

Б'юті розслідування з нічними масками

Колись я писала відгук про мініатюру маски для губ Laneige, вона мені сподобалась і зараз я вирішила її повторити..і щось тут було не так 🤔 тому я вирушила на б'юті розслідування, зайшла у архів замовлень та виявила, що раніше я замовляла товар з назвою Laneige Good Night Sleeping Care Berry(549513). А зараз у мене Laneige Lip Sleeping Mask Berry(913038). Візуально баночки однакові, всередині також схожі, я б зауважила, що консистенція першої маски була густіша та липкіша, а тут наче легша. На губах ця лежить гарним густим та світлим бальзамним шаром, додаючи об'єму губам.
Що раніше, що я зараз – наношу маску лише наніч для відновлення. І тут виявився нюанс. Якщо раніше та маска просто відновлювала та гарно зволожувала шкіру губ, то ця так не працює 🤷🏻‍♀️. Нова, вона наче створює на губах верхній шар, на якому згодом утворюються тріщинки, і губи стають сухішими.
Склади, зазначені на сайті, також відрізняються, та тут стверджувати нічого не можу, адже на баночці він не зазначений.
Звісно, відкидати варіант індивідуальної реакції я не можу, і таке може бути 🤷🏻‍♀️. Оскільки стару баночку викинула, то порівняти їх не можу, та з власного досвіду можу рекомендувати саме Laneige Good Night Sleeping Care Berry, вона гарно впливає на губи.
Ну і, звісно, цікаво все ж чому вони відрізняються, можливо хтось знає?

19 грудня, 2024
ksnklb
19 грудня, 2024