Ментолова насолода для шкіри голови
Пілінг для шкіри голови Scalp Peeling від українського бренду LUM ✨
Я замучила своє волосся безкінечними фарбуваннями та шапками і помітила, що при щоденному митті голови фарба дуже швидко вимивається в рудину. Оскільки у мене блонд, то відпочивати довго від фарбування дозволити кореням не можу. І я почала шукати інші рішення для пролонгації ефекту чистоти волосся.
У мене склалося враження, що багато людей досі не чули про цей спосіб догляду за волоссям. Саме тому сьогодні я хочу порушити цю тему.
Насправді пілінг - це засіб, який ретельно очищує шкіру голови від ороговілих клітин. Шампуней глибокої очистки недостатньо, щоб стимулювати мікроциркуляцію та ретельно видалити всі забруднення та залишки стайлінгових засобів. Вважаю, що його варто його спробувати кожній.
Особливості пілінгу від LUM 🤔
Туба з м'якого пластику з кришкою-носиком, засіб виходить трохи важкувато, але думаю, тут справа в текстурі, бо вона густа. І коли я почала наносити його на коріння, зрозуміла задум. Справа у тому, що пілінг містить у складі ментол і, зрозуміло, що з такими засобами треба не поспішати з нанесенням, рухи повинні бути плавними, щоб пілінг, не потрапив випадково на слизову.
Він у секунду очищує, освіжає та приємно охолоджує шкіру голови. Відчуваю свіжість і ідеальну чистоту. Засіб активізує мікроциркуляцію крові та ріст волосся, візуально збільшує його об’єм, регулює вироблення себуму, бо волосся біля коренів навіть на третій день припідняті.
Як діє?
У складі досить багато цікавих активів. Але головні з них:
▪️Екстракт листя алое регулює обмінні процеси та активізує ріст волосся.
▪️Ментол охолоджує і заспокоює, зменшує свербіння і подразнення шкіри.
▪️Panthenol надає протизапальну і загоювальну дії.
▪️Гліколева кислота видаляє зроговілі клітини та надлишок себуму, має протизапальні та антибактеріальні властивості.
Віддушка класична, як у всієї лінії LUM, мені пахне чимось травʼяним.
Застосування 💫
Акуратно вичавлюю через носик-дозатор краплі, розподіляючи їх по проділах вимитого шампунем волосся.
Проходжуся пальчиками масажними рухами. Після нанесення відчувається невеликий холодок, бо все-таки ментол є в складі.
Тримаю до 10 хвилин і змиваю теплою водою, миючи далі голову звичним способом.
Що відчуваю?
Голова почала "дихати" у прямому сенсі цього слова. Відчуття ва жко передати словами. Зʼявляється обсяг у коріння. А ще - пролонгований ефект чистого волосся біля коренів.
Виробник запевняє, що завдяки пілінгу можна прибрати проблему себорейного дерматиту та лупи. Мені нема чого сказати з цього приводу, але впевнена, що склад справді здатний допомогти у вирішенні цієї проблеми.
Пілінг від LUM мені сподобався, ефект очищення шкіри голови очевидний. Якщо ви шукаєте робочий засіб для шкіри голови ловіть мою щиру рекомендацію!
Коментарі (0)