Омега 3-6-9 AN NATUREL капсу ли 1200 мг
Пили в дитинстві риб'ячий жир? 🐟
Я пам'ятаю, що мама мені купляла риб'ячий жир, але в кінцевому результаті його пив батько 😂 А головне йому навіть сподобалось...
Проте сьогодні на огляді комплекс омега 3-6-9 і це як деякій помилково вважають не одне й те саме.
Пакування
Звичайна картонна коробка, збоку інформації про засіб та його використання, а всередині три блістери по десять капсул.
Я бачила дозування, але вони величезні... У мене не маленькі долоні і ви бачате порівняння.
Всередині капсул олійка золотисто-бурштинового кольору. Сама капсула желатинова.
Спосіб застосування та дози
По 1-2капсули в день за 30 хв до їжі.
Курс прийому 1 місяць. Продовження курсу необхідно узгоджувати з лікарем.
Я сама собі лікар (не робіть так!!!) тому я п'ю до роботи зранку та після ввечері. Бо на обідній перерві я просто не маю можливість, а інколи й часу на це.
По таким розрахунками мені вистачить на курс 1.5 місяці. І по моєму досвіду цього достатньо для підтримки імунітету в холодну пору року. Тим паче, що крім омега в моїй аптечці більше ніж в косметичці 😉
Результат
Я пропила лише три дні і поки рано робити висновки. До того ж я раніше не брала такі омега, а купляла NOW FOOD взагалі люблю цю фірму і давно користуюся бадами від неї.
Трохи з курсу біології та хімії 🎓
ОМЕГА 3-6-9 - це незамінні поліненасичені жирні кислоти, які надають могутню антиоксидантну дію.
Вбудовуючись в мембрани клітин, підвищують їх стабільність і перешкоджають перекисному окисленню ліпідів. ОМЕГА 3-6-9 відігрють важливу роль в синтезі гормонів і ферментів, що регулюють роботу ряду органів і систем організму. Необхідні для нормальної роботи серця і функціонування головного мозку, поліпшуючи пам'ять та когнітивні функції.
Щодо б'юті ефекту кислоти позитивно впливають на стан шкіри, сприяючи уповільненню процесів старіння.
Омега 3-6-9 є «будівельним матеріалом», сприяючи швидкій регенерації пошкоджених клітинних структур. Захищають внутрішні органи від впливу вільних радикалів і запобігають руйнуванню клітин.
ОМЕГА 3-6-9 сприяє ефективному регулюванню жирового обміну, що перешкоджає накопиченню в організмі холестерину і зниженню ваги. Прискорює відновлення м'язових волокон при заняттях спортом і важкою фізичною роботою.
У чому різниця Омега 3 та Омега 3-6-9?
Головне – це співвідношення жирних кислот омега-3 та 6, яке має становити 1:3. Джерелом омеги-3 має бути морська риба, а омеги-6 і 9 - олії холодного віджиму. Важливо також розуміти різницю між риб'ячим жиром, який отримують з печінки риби, та рибним жиром з м'язової тканини.
Перше ясне діло краще 😆
Що таке Омега 3-6-9?
Омега 3-6-9 містять суміш риб'ячих і рослинних масел, які забезпечують ідеальне поєднання Незамінна Омега-3, Омега-6 і Омега-9 жирних кислот.
Переваги Омега 3-6-9
Омега 3-6-9 містить незамінні жирні кислоти, які складаються з EPA (ейкозапентаєнова кислота) і DHA (докозагексаєнова кислота) - як довгі ланцюги жирних кислот, які були показані, щоб внести свій внесок в нормальну функції серця.
Висновки
Я людина відповідальна і не пропускаю прийоми. Тому скоро чекайте результати дослідження 😂
Коментарі (0)