ksnklb

Ті самі вітаміни зі стрічки MUC

Коли ще робити запаси вітамінів, як не взимку? Почуваючись погано, вже майже місяць тому я попросила близку людину купити якись комплекс вітамінів і мені привезли ось цю баночку) у мене одразу загорілись очі, адже я бачила дуже багато позитивних відгуків про вітаміни ЗЕСТ у клубі, тому у ефективності не сумнівалась.
Баночка з вітамінами, 30шт, була поміщена у коробку, на якій багато інформації і всередині була додаткова брошура.
Одразу мені сподобались самі таблетки, вони не великі, не у капсулі (особисто я не люблю капсули), трьохшарові. Кожен шар має окремий колір, вони шершаві, та мені ані розмір, ані шершавість не заважає їх ковтати, та це дуже індивідуально насправді.
Присмак солодкий, нагадує апельсин.
Виробник вказує, що кожен шар має свій вміст вітамінів:
«Швидкий» шар. 1 фаза — вивільнення 5 хвилин: Кислота пантотенова (вітамін В5) 6 mg (мг) Вітамін PP (вітамін В3) 16 mg (мг) Вітамін B1 1,1 mg (мг) Вітамін B2 1,4 mg (мг) Вітамін B6 1,4 mg (мг) Фолієва кислота (вітамін В9) 200 mcg (мкг) Вітамін B12 2,5 mg (мг) Магній 56,25 mg (мг).
«Середній» шар. 2 фаза — вивільнення 45 хвилин: Цинк 10 mg (мг) Мідь 1 mg (мг) Залізо 14 mg (мг) Селен 50 mcg (мкг) Хром 25 mcg (мкг) Марганець 2 mg (мг) Молібден 50 mcg (мкг).
«Пролонгований» шар. 3 фаза — повне вивільнення 8:00: Вітамін C 80 mg (мг)
Вітамін A 800 mcg (мкг) Вітамін D 5 mcg (мкг) Вітамін E 12 mg (мг) Вітамін H 50 mcg (мкг).
Як я вже писала вище, ці вітаміни я вживаю майже місяць, у баночці залишилось ще кілька таблеток, після прийому їжі, одну таблетку на день.
За цей час справді моє самопочуття стало кращим у плані того, що я рідше відчуваю втому, маю більше сил, бадьорості, енергії, менше з'являються тривожні думки і загалом я якась спокійніша, врівноваженіша. Так, інколи бувають дні, коли сил мало, болить голова чи підвищена температура, та й вітаміни не панацея, коли імунітет слабкий, вони лише можуть підтримувати здоровий організм у нормальному стані. Вітаміни ЗЕСТ з цим допомагають, тому планую їх і надалі повторювати.

20 грудня, 2024
ksnklb
20 грудня, 2024