Батер для тіла з ароматом справжнього персика
Joko Blend Peach Body Butter
У мене вже скоро закінчиться батер-кавунчик, про який я розповідала тут https://club.makeup.com.ua/post/56680/ , тому я взяла йому на заміну (а поки поєдную) персик, який рекомендувала Anna_feerie . Ароматів в колекції багато і я хочу спробувати все і одночасно 😁, адже там і мій улюблений грей, і запашний кокос, а ще дівчата радять запашну маракуйю - кожна точно знайде свого улюбленця!
Крем-батер знаходиться в прозорій пластиковій банці з гвинтовою кришкою та додатково має захисну прозору пластикову мембрану. Аромат як в свіжогоще трішки зеленого твердого персика. Нагадує мені літо в ці сірі холодні дні. Має красивий ніжно-рожевий колір.
Об'єм: 200 мл
Основні активи тут:
🍑 олія ши,
🍑олія арганії
🍑олія персикових кісточок пом'якшують шкіру.
Склад Water, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Peach Kernel Oil, Ceto Stearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Glycerin Stearate, PEG-100 Stearate, Isopropyl myristate, Argania Spinosa Kernel Oil, Propylene Glycol, Glycerin, Ethylhexyl Olivate, Sodium Acrylates Copolymer, Polyglyceryl-4 Olivate, Glycerol Monostearate, Hydrolyzed Collagen, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Pеrfume, CI 19140.
Текстура доволі щільна, густа та однорідна, але на тілі стає як топлене масло - легко наноситься та розподіляється по шкірі, дуже швидко поглинається не залишаючи відчуття пл івки. Жодного відчуття липкості та слизькості.
🍑Шкіра після нього ніжна, зволожена та шовковиста на дотик.
🍑 аромат залишається на шкірі ще кілька годин, але не приторний - для мене це надзвичайно важливо, бо я чутлива до занадто парфумованих засобів.
Наступним таки хочу грей 🍊
Коментарі (0)