Iryna Koval

Joko Blend Coconut Body Butter

Joko Blend Coconut Body Butter
Joko Blend Coconut Body Butter
Joko Blend Coconut Body Butter

Я надаю перевагу саме баттерам для тіла, адже вони краще зволожують та живлять шкіру, ніж звичайні лосьйони. Сьогодні хочу поділитися своєю бюджетною знахідкою, яку повторю ще точно не один раз - Joko Blend Coconut Body Butter.

Приємний лаконічний дизайн: прозора тара з кришечкою, під якою ще є додаткова пластикова кришка, яка захищає засіб від потрапляння повітря.

Joko Blend Coconut Body Butter

Текстура засобу щільна та густа з високою концентрацією твердих масел. При кімнатній температурі баттер зберігає тверду консистенцію, а вже при контакті з тілом тане і перетворюється на кремоподібний засіб або навіть масло.

У складі є масло ши, яке живить і пом'якшує шкіру, кокосове масло і алое вера зволожують, заспокоюють, роблять епідерміс еластичним.

Кокосовий аромат це просто щось неймовірне, наповнений екзотичною солодкістю, яка подумки миттєво переносить на берег тропічного острова. Він відкривається ніжними нотами свіжого кокоса, які додають відчуття тепла і затишку, а потім розкривається бархатистими відтінками кремового масла, що ніжно покриває шкіру легкою вуаллю.

Баттер краще наносити на трохи вологу шкіру, щоб він швидше і краще ввібрався.

Засіб розкішно доглядає за шкірою. Навіть не можу описати словами, наскільки ним приємно користуватися. Миттєво розподіляється та вбирається, при цьому не залишає хімічної плівки після нанесення. Шкіра стає неймовірно м'якою та ніжною без будь-якого відчуття сухості та стягнутості. Якщо використовувати регулярно, видимі ознаки сухості та лущення зникают, шкіра реально стає більш пружною та еластичною.

Joko Blend Coconut Body Butter - ідеальний спосіб зануритися в тропічний рай, надавши шкірі шовковистість та зволоження. Його кокосовий аромат та живильна формула зроблять шкіру неймовірно м'якою та еластичною. Лінійка налічує велику кількість ароматів, хочеться спробувати всі.