Ідея для подарунку собі чи близьким
Свята тривають, і гарна ідея для бюджетного подарунку завжди буде актуальною!
У дитинстві моїми найулюбленішими новорічними подарунками були набори з цукерками. Якщо чесно, і зараз вони залишаються бажаними. Ще я обожнювала ляльки, але з часом це перетворилося на любов до косметики та милих дрібничок.
🎄
Зараз дуже популярними є подарунки для таємного Санти, коли бюджет обмежений, а ідей бракує. До того ж, легко помилитися з вибором, тому універсальний варіант стане справжнім порятунком.
🎄
Я пропоную розглянути ідею, яка сподобається багатьом:
Ароматична веганська свічка з дерев’яним ґнотом, який при запалюванні приємно тріщить, створюючи атмосферу домашнього затишку. Я обрала аромат “Chocolate Mousse” — ніжний запах вершкового шоколадного мусу з легкою ноткою ванілі.
🎄
До свічки додала довгі сірники у стильній упаковці, а як бонус до замовлення отримала в подарунок аромат для дому “Cherry Liqueur”, що наповнює кімнату солодким запахом вишень. Скляна пляшечка виглядає дуже елегантно й якісно. До речі, можна обрати між двома ароматами: “Cherry Liqueur” або “Lemon Tart”.
🎄
Весь набір — свічка, сірники та парфум для дому — обійшовся усього в 368 грн. Ідеальний варіант для святкового сюрпризу!
Коментарі (0)