Затишок, спокій, комфорт: як свічка від MARÊVE допомагає мені боротись зі стресом
Ніколи не могла подумати, що свічка з дерев’яним гнітом може занурити мене у якийсь гіпноз. Може це просто мій чутливий стан, адже зараз хочеться опинитись у коконі?
- Це моє заспокійливе... Мій сеанс – це повна тиша, відсутність світла (тут проблем немає) та палаюча свічка з дерев’яним гнітом.
Чому MARÊVE а не, скажімо, легендарні Woodwick? Тут все просто: економія, не бажанн я переплачувати за те, що має такі ж властивості. Свічки MARÊVE потріскують так само, як і Woodwick, і пахнуть не гірше. Звісно, якщо брати велику свічку з подовженим гнітом, то звук буде посиленим, а тому пропозиція для засновників MARÊVE: я дуже чекаю на великі свічки. Вірю в вас!:)
Дизайн MARÊVE вважаю дуже вдалим: лаконічний, простий, універсальний… Свічки в одному стилі та кольорі виглядають красиво у будь-якому приміщенні, бо усі ці декоративні штуки в різних формах та кольорах на комоді чи столі вганяють мого внутрішнього перфекціоніста у якийсь ступор. Тут свічки візуально відрізняються лише назвою, що написана на етикетці маленьким шрифтом. А ще бренд “елітизував” свою продукцію, доповнивши її красивими чорними коробками.