pani_ohajna

Перший раз зробила повернення в Мейкап 🤯

Перший раз зробила повернення в Мейкап 🤯

Ні-ні, я не повертала ці парфуми в Мейкап, як ви могли подумати з заголовку :) Так вийшло, що сам магазин чомусь не поклав пробник Монталя в замовлення, хоча я підозрюю, що він просто відпав при пакуванні на їхньому складі. Адже сама листівка, до якої він повинен був бути прикріпленим - прийшла. На щастя, разом з менеджером Мейкапа ми дуже оперативно домовилися, що я зроблю повернення листівки, а вони вже привезуть мені повноцінний товар кур'єром. Нині до магазину в мене ніяких претензій, але пакування пробника, звичайно, не дуже надійне...

Сама парфумована вода Montale Oudmazing виявилася не цілком в моєму смаці. Я дуже чутлива до сильних запахів і так вийшло, що саме цей для мене - занадто насичений. Очевидно, що використовувати його треба для вечірніх виходів. Він має солодкі медові та ванільні нотки, підійде для любителів глибоких та розкішних запахів.

Добре, що купила його по знижці. Використовувати буду, але тільки для особливих подій. До речі, парфумована вода на вигляд більш жовтішого кольору, ніж на фото на сайті. І цей колір аж наче передає весь фактичний аромат :)

Щодо стійкості запаху, то як і більшість парфумів від Montale - він дууууже стійкий. Я нанесла на себе не дуже багато, але вже кілька годин максимально сильно його відчуваю. Це величезний плюс цього бренду, до стійкості взагалі ніяких питань.