PILIRINA 💛💙

Black Jakarta: бюджетний аналог Black Orchid від Tom Ford знайдено

Буквально нещодавно трапилася цікава історія.

Відвела сина на футбол, сиділа у коридорі, чекала на нього. Повз мене проходили різні люди і від однієї дівчини надзвичайно приємно пахло. Вона ходила туди-сюди, розмовляючи по телефону і її хвостатий парфумний шлейф постійно огортав мене приємною аурою, яку не могла впізнати, але розуміла, що вже десь чула цей аромат. Не витримавши цього знущання над собою, підійшла і запитала який у неї парфум. Як же я здивувалася, коли дівчина витягла з сумки флакон Black Jackarta і з посмішкою запитала: «…правда ж він схожий на Орхідею Том Форд?» Так! У моїй голові промайнула буря асоціацій з цим ароматом. Це ж він! Том!

Ну і звісно, він уже стоїть на моїй поличці.

Black Jakarta від Avenue des Parfums беззаперечно є якісним дюпом на оригінал Black Orchid від Tom Ford. З-поміж усіх ароматів бренду це стовідсоткове і дуже близьке потрапляння у ціль. Заявлені ноти переплітаються.

Але що чую я?

Він загадковий. Не скажу, що готичний, як у Форда, але напрям той же. Black Jackarta легший. Це як дві страви зроблені з одних і тих же інгредієнтів за одним рецептом, але в одну трюфелю не доклали. Ну, камон, і ціна ж суттєво відрізняється.

Аромат насичений і стійкий. Має хвостатий шлейф, який дуже довго тримається у повітрі. Це з циклу коли ви вже далеко, але здається, що ви тільки зайшли до приміщення.

На старті він пахне фіалкою з лимоном і свіжим жасмином. Але буквально через 10 секунд трансформується і мій ніс тут чує вологу деревину, мокру землю, шоколадну фіалку, димну смородину з прянощами перемішану з оксамитовими пачулями та сандалом. Але чомусь ще відчуваю тут соковиту диню, хоча у базі вона не заявлена. Можливо, це ольфакторний глюк? Нічого пластикового, як у бюджетних аналогів не випирає! Безцінна знахідка.

Вся композиція у цілому звучить вишукано, красиво, максимально наближена до фордівськоі орхідеі. Трохи пʼянкий. Паморочить голову. На чоловіках вперто не бачу, але мій, на диво, його любить в оригіналі і виключно у версії тв до якої Avenue і наблизив Black Jakarta.

Коли отримала цей аромат від Avenue des Parfums просто лікувала середині душі від ейфоричного задоволення, бо не думала, що за такі смішні кошти може бути такий якісний аналог. Чомусь згадую ту дівчину, яка показала його. Ловлю себе на думці, що я навіть увагу не звернула у що вона була вдягнена, бо аромат автоматично зробив їй стильний образ у моїх очах.

Насправді це неймовірний та густий, насичений, скоріше вечірній аромат, який додає впевненості та створює гарний настрій у зимові темні вечори.

Якщо ви любите Black Orchid і на нього не вистачає коштів - сміливо беріть Black Jakarta і, повірте, за цю ціну ви його просто випʼєте взимку.

21 грудня, 2024
PILIRINA 💛💙
21 грудня, 2024