Бюджетний засіб, що допомагає відновити густоту волосся
Відгук на бюджетну сироватку з амінексилом L`Oreal Elseve Full resistance aminexil та порівняння її з професійною L`Oreal Aminexil advanced
Не завжди можна уникнути випадіння - ми не контролюємо стрес, хвороби; впливати можуть також неправильний догляд, перельоти, зміна умов проживання, та й просто весна чи осінь, коли багато хто стикається просто з сезонним випадінням. У мене торік було все з переліченого, тому я вирішила пробувати різні засоби проти випадіння та для стимуляції росту і тут планую розповісти вам про те, що подіяло.
Влітку я берегла волосся від сонця та ретельно доглядала за шкірою голови (у мене хронічний себорейний дерматит і, якщо я нехтую очищенням, це одразу впливає і на випадіння), тому випадала мінімальна кількість, але восени я все одно помітила, що під час миття випадає більше, ніж звичайно.
Коли я побачила нову сироватку з амінексилом від Elseve, я одразу захотіла її купити. Справа в тому, що це інновація від L`Oreal - заміна міноксидилу в двох компонентах - амінексил проти випадіння, а стемоксидин для стимуляції росту нового волосся, і до цього часу вони були доступні лише в дорогих засобах (посилання на приклади засобів я залишу після цього блоку тексту, окрім власне сироватки, бо її немає в наявності на момент написання цього допису, але в кінці покажу, яку саме маю на увазі), а тут, уявіть собі, за 332 грн! І до того ж Esleve - це теж L`Oreal, їхня бюджетна лінійка. Концентрація не розрізняється, 1.5%. До речі, на відміну від міноксидилу, амінексил та стемоксидин є косметикою, а не ліками.
До речі, стемоксидин я теж пробувала, мені сподобався, колись напишу окремий відгук, а амінексил тоді не купувала. Коли є активне випадіння, краще не займатися стимуляцією росту (може посилитися), ну й навпаки - коли стимулювала, то від випадіння засіб мені не був потрібен.
Мої враження від сироватки Elseve Full resist Aminexil
Сироватка продається у зручному флакончику з носиком. Вона рідка, як водичка. Збоку флакону є рисочки - одна відмітка - одне використання; як я розумію, що одного флакону має вистачати на 16 днів, але мені вистачило на довше, хоча наносила я його щодня. Виробник передбачає використання протягом полутора місяців, але позаяк у мене залишалося ще пів флакона засобу, я вирішила його "добити" і наношу через день для профілактики.
Пахне ментолом, запах не залишається на волоссі; трохи холодить, але не сильно, скоріше приємно. У мене чутлива шкіра голови, але жодних неприємних почуттів я не помітила. Засіб містить спирт, але не сушить шкіру (на довжину ми його не наносимо!), також не бруднить корені. Висихає швидко. Змивати сироватку не треба, мені це подобається, бо колись пробувала маски для шкіри, їх треба було тримати на голові пів години до миття, це потребує більше часу.
А найголовніше - це ефект. Я побачила скорочення випадіння вже за тиждень після початку використання. На жаль, це ніяк не замірити точно, але скажу так: якщо під час випадіння я щоразу мала чистити злив у ванній, а за тиждень кількість волосся там стала вдвічі менше, то вже за місяць взагалі випадали кілька окремих волосків, як і було раніше, і чистити нічого треба не було.
В галереї також додаю склад і інформацію від виробника. Амінексил - це diaminopyridimine oxide, в дорожчій сироватці (L`Oreal Professionel Aminexil Advanced) він теж так називається. Склад та фото Aminexil Advanced додаю четвертим та п'ятим слайдами.
В ній більше активів, натомість в моїй є piroctone olamin, який додатково бореться з лупою.
P.S. Колись у мене була анемія та дефіцит вітаміну Д, тому зараз я періодично здаю аналізи і точно знаю, що внутрішніх причин випадіння у мене немає. Якщо не допомагає косметика, то точно має сенс хоча б раз завітати до лікаря.
P.P.S. UPD: я забула додати, що цей скарб ще й прискорює ріст волосся. Я його заміряю, бо інакше мені здається, що довжина не змінюється, так ось, зазвичай 14 мм в місяць, а з сироваткою відросло на цілих 2 см!
Всім бажаю розкішного, густого волосся!
Коментарі (0)