Spodobaieva Maryna

Avenue Des Parfums Stylish Montreal

Stylish Montreal обрала на подарунок близькій людині, а саме батьку (добре, що він мене не читає). Але догодити йому з ароматом, це ще той квест. Тож перед тим, як Вам про нього розповісти, я сама ходила в ньому пару днів. В мене виникло дуже багато асоціацій, але про них напишу в самому кінці. Повернемося до аромату.

Аромат має класичне і досить стримане пакування, мені особисто подобається ідея з містами. В мене він в об’ємі 50мл., також можна придбати пробник для знайомства. Окрема любов, це їх розпилювач, навіть дорогі аромати сміливо можуть позаздрити йому.

Піраміда:

• Початкова нота: Ананас, Бергамот, Вербена лимонна, Лаванда;
  • Нота серця: Герань, Дубовий мох, Кумарин, Сухофрукти, Троянда, Червоне яблуко;
  • Кінцева нота: Боби тонка, Сандал;

На блоттері і шкірі сидять максимально різно. Звісно спочатку я спробувала на блотеррі і він звучав досить банально і трішки плоско. Але, як тільки я нанесла на шкіру, зрозуміла, як круто він грає.

Старт у нього кисленький і різкуватий, в момент відкриття гарно відчувається бергамот і лимонна вербена. Не знаю чому мені ще відчувається прохолода лаванди і м’яти, хоча в піраміді її немає. Вербена досить швидко зникає змішуючись з ананасом і червоним соковитим яблуком. Дуже гарний перехід з кисло-цитрусового звучання до фужеруного. Все дуже гарно поєднується, вже в серці відчутні боби тонка, уловлюю солодкість, трішки герані. Троянду я в ньому не почула.

Інші ноти звучать більш сухіше і стриманіше, думаю за кумарину, який тут звучить, як аромат сухої трави посилюючись деревно-землянистим ароматом дубового моху і сандалу.

Мені дуже подобається, як він грає, спочатку досить складно, а потім він стає більш теплим і спокійним.

Для мені він більш весна-осінь, на зиму хочеться чогось більш зігріваючого.

На собі відчувала більше 5 годин, шлейф середній навіть інтимний. На одязі до прання.

Я зрівняла його з оригіналом Montblanc Legend, можливо за того, що то була туалетна вода, досить швидко він зник з блоттера і шкіри.

Тепер про асоціації, плюс надіюсь це допоможе з вибором, аромату. В нього також є схожість з :

1. Power of Seduction Antonio Banderas;
  2. Egoiste Platinum Chanel;
  3. L'Insoumis Ma Force Lalique;
  4. Night Touch Franck Olivier.

Всім дякую за увагу🖤

21 грудня, 2024
Spodobaieva Maryna
21 грудня, 2024