Наталочка

MAYBELLINE Hyper Easy

MAYBELLINE Hyper Easy
MAYBELLINE Hyper Easy
MAYBELLINE Hyper Easy

У своїй книзі «Підводка для очей: історія культури» Захра Ханкір простежує еволюцію підводки для очей і значення, яке вона набула в усьому світі.

Але зараз не про це, а про мої враження від конкретного лайнера для очей MAYBELLINE NY Hyper Easy.

Цим маркером можна легко намалювати 2 однакових стрілки, навіть якщо у вас лапки з відомого всім місця - підводка дуже зручна і пігментована. А від упаковки я в тотальному відльоті: досконалий октагон, упакований у міцну слюду.

Тут пензлик, а не аплікатор, тобто можна підібратися до самої основи очей і намалювати стрілки будь-якої товщини.
У мене гарний природний коричневий відтінок. Відмінно нашаровується, малює без плям та смуг. Чудовий продукт!

З ранку я намалювала чудові стріли (йой, ДОБРЕ, як могла так і намалювала🤪). Особливо приділила увагу міжресничці, обожнюю коли вона замальована "наглухо". Потім як завжди пробіжка, того дня було всього 3км, але ж було! Залишок дня біля плити та у домашніх справах. Лайнер тримався, як прибитий!

Недоліки:

● ковпачок занадто вузький і може зіпсувати пензлик;

● занадто часто доводиться "збовтувати" лайнер, тому що він тупо сохне прямо в процесі макіяжу;

● не бюджетна ціна, але тут можна підловити на знижках, їх зараз багато.

22 грудня, 2024
Наталочка
22 грудня, 2024