Винник Катерина

Рік завершується підведенням підсумків та постановкою нових задач.

Напередодні 34-риріччя я ставила план до дій на майбутній рік. З настанням 35-річчя можна проаналізувати що вдалось, а що ні)

Почну з того, що не було заплановано, але дуже хотілось - навчитись ПРИЙМАТИ подарунки і подяки. Я не вміла цього робити. Мені було завжди ніяково. Але цей рік якось усе змінив. Якось це стало само собою і це прекрасно!

За списком минулого року із 12 пунктів виконано, певне половина.

1. Я користуюсь декоративною косметикою і навіть ЗАКІНЧИЛА 3 флакони туші. СС-крем, щоправда викинула за строками придатності, але купила менший і з спф, щоб швидше закінчити. Поки місяць майже щоденного використання😅

2. Почати використовувати спф не лише після пілінгів - ✔️ (дивитись вище - купила Тональний з спф і користуюсь систематично))))

3. Вивести фарбоване волосся (відростити своє) - є! Щоправда, для цього я обрізала "непотріб", але зараз я почувають набагато краще! Мене не турбує вже "лисячий хвіст" та його вибагливий догляд.

4. Нова оправа - ✔️. Мабуть, це чи не найперше виконаний пункт плану)

5. Користуватись порадами- ооо, тут теж є прогрес. Я навіть купила 1 посаду і блиск в нюхові гамі. Ще й задивляюсь на червоний відтінок))))

6. Додаткові засоби у рутині - зроблено!) Масочки, скраби для тіла, лосьйони, масла.... так, я потрохи вводу в догляд. Так, це не обов'язково, але приємно)))

7. Парфуми. Не за уваги про них - є!

Ще й впродовж року зявились два флакони! Це вже прям супер-прогрес (один з яких вже напівпородній, а інший -Givenchy Ange Ou Demon Le Secret 2014 - купила до дня народження)))

Ну а далі якось трохи сумно....

Косметолог - повз.... була спроба, невдала. Поки не повторювала пошуки.

Чек-ап... третій місяць не можу записатися до лікаря. То не приймає, то вже черга до наступного місяця, то в мене плани змінились.. ех.... але треба..

Якось такі підсумки. Десь позитивні, місцями - не дуже.

21 грудня, 2024
21 грудня, 2024