Алла

Кохання на все життя

Кохання на все життя

Я впізнаю його серед тисячі)

Лише два флакони парфумів я залишила у себе після того, як вони закінчилися. Про перший з них я писала декілька постів тому.

Про другий розповім зараз.

Хоча прем’єра аромату відбулася ще у 2010 році, я люблю його дотепер і періодично повертаюся саме до нього.

Так, це Escentric Molecules 01.

Коли я відчула його вперше, то одразу перенеслася думками у своє дитинство. Село на Вінниччині, де жила моя бабуся. Хвойний ліс, до якого вела кладка через маленьку річку. І в ньому - суниці! Великі, червонобокі, такі запашні та солодкі.

Так ось для мене ці парфуми мають саме аромат хвойного лісу та суниць. Чому так, я зрозуміти не можу, тому що в піраміді цього немає і близько.

А що є?

Ось інформація від виробника.

Зроблено в: Великобританія

Стать: унісекс

Класифікація: елітна

Тип аромату: деревинні, квіткові, мускусні

Початкова нота: Iso E Super

Нота серця: Iso E Super

Кінцева нота: Iso E Super

Немає нічого більше п'янкого, ніж ніжний поцілунок, більш заспокійливого, ніж міцні обійми, і нічого розкішнішого, ніж аромат туалетної води Molecule 01 від Escentric Molecules. Його деревно-квіткові пахощі, прикрашені мускусними відтінками, належать до категорії «унісекс». Парфуми однаково добре доповнять й образ мужнього джентльмена, і витонченої елегантної панночки.

Ароматний «лабіринт» складається з трьох рівнів. Перший - безліч яскравих квітів. Пройдете його й опинитесь на рівні №2. Тут не буде ніяких перешкод, лише заспокоєння й пахощі благородних сортів деревини. Останній етап розкриє вам усю суть комбінації ароматів єдиним акордом благородної амбри та стійкого мускусу.

Від мене

Я тримаю цей флакон в комоді біля ліжка. Коли у мене поганий настрій, я дістаю його, вдихаю його аромат і лягаю спати. Тоді мені сниться моє безтурботне дитинство, і річка, і ліс, і немає війни...

Кохання на все життя
21 грудня, 2024
Алла
21 грудня, 2024