Альгінатна маска зволожувальна "Гарбуз"
Tink SuperFood For Face Moisturizing Alginate Mask
Спробувала ще одну альгінатну масочку від Тінк. про гранат розповідала тут https://club.makeup.com.ua/post/60188/
Вага маски 15 г - мені її ідеально вистачає на все обличчя та губи. Також "відерце" додатково закрите плівкою, щоб кришка не відкрилась. Зручно, що не потрібно шукати окрему тару і можна замішувати маску прямо тут.
По інструкції необхідно додати 40 мл води кімнатної температури до рівня, зазначеного на відерці, але я зазвичай даю трішки менше, десь 35 мл - люблю коли маска густіша. Швидко і ретельно перемішуємо до однорідної консистенції. Наносимо маску на обличчя за допомогою шпателя щільним шаром. Залишаємо на 20-25 хвилин до повного висихання. Знімаємо маску одним шаром, починаючи з підборіддя до чола.
Містить спеціальний комплекс інгредієнтів, дія якого спрямована на глибоке зволоження і регенерацію шкіри обличчя. Основні робочі інгредієнти: пудра гарбуза і акваксіл.
склад: Diatomaceous Earth, Sodium Alginate, Calcium Sulfate, Sodium Pyrophosphate, Pumpkin Powder, Xylitylglucoside (and) Anhydroxylitol (and) Xylitol, Parfum, CI 15510.
Основне призначення цієї маски:
від подразнень та зволоження, її варто використовувати якщо необхідно усунути сухість, лущення і дрібні зморшки.
Хочу відмітити, що вона дуже легко знімається.
Шкіра виглядає свіженькою, сяючою, підтягнутою, зволоженою, доглянутою та дуже комфортною і приємною на дотик.
У маски є потужний зволожувальний ефект, тонізувальна дія - вона насичує клітини дерми вологою і нормалізує водний баланс шкіри, вирівнює тон шкірного покриву, робить колір шкіри рівномірним, усуває сухість, лущення, подразнення.
Коментарі (0)