Враження від пробнику тонального засобу від Lancôme
Lancome Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Foundation
Знайшла в себе цей пробничок і вирішила затестувати. Відкладала довго, бо не була впевнена, що відтінок підійде. Зараз зима і тон шкіри не такий темний як влітку і прийшов час тестування.
Я не знаю, яким чином, але фея яка його мені подарувала, прям влучно вгадала. Він ідеально підлаштувався під мій тон шкіри.
В нього є свої плюси і мінуси, про які хочу розповісти.
Мій пробник у відтінку 220С, середній, теплий без жовтизни.
Я маю веснянки, які раніше намагалась перекрити тональним, доречі, це вдавалось кушону від Misha, але він так противно пахне, я не могла з ним ходити.
Lancome Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Foundation не перекрив плотно мої веснянки і недоліки, доречі, я наносила його тонким шаром, розподіляється він дуже легко і рівномірно завдяки своїй консистенції.
Моя шкіра комбінованого типу, але в зимовий період бувають сухі місця в зоні навколо губ і на носі. Раніше це було проблемою при нанесені пор них тонів, можливо і через це я перейшла на більш легкі текстури у вигляді BB.
Тут при нанесені не стало вийнятку, шкіра під тоном у сухих місцях трохи відрізняється від загальної картини. Якщо нанести ще зверху пудру, то взагалі біда, всі нерівності одразу видно, мімічні зморшки виділяються, видно сліди постакне.
Засіб має захист SPF 25.
Аромат приємний, не навʼязливий.
Мені пробнику вистачило на два використання і двічі була та сама проблема. Іноді я бачу дівчат, яких це не дуже турбує і вони носять тоналку, підкреслюючі сліди постакне.
Мені здається, що дівчатам з сухим типом шкіри цей тональний може підсушити ще більше шкіру.
Взагалом, він дуже комфортний на обличчі і дуже гарно лягає.
Можливо мені треба було більше зволожити свої проблемні ділянки перед нанесенням і спробувати різні варіанти нанесення, бо я наносила тільки пальчиками, якщо буде можливість спробувати його знов, то так і зроблю☺️
В комплексі макіяж виглядає гарно, але ці моменти з сухими ділянками мені не сподобались. Тож треба тестувати додатково.
Коментарі (0)