Vikulyk

Оце так забігла на знижи. Lancome і Kerastase по 300 грн 🤯

Оце так забігла на знижи. Lancome і Kerastase по 300 грн 🤯

Lancome Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Foundation.

мені подобаються тональні засоби бренду, а тут 5 шт по 5 мл всього за 330 грн разом, це напевне найбажаніше з продуктів з з цих двох посилок. Повнорозмірка має 30 мл і коштує біля 1500 грн, тут разом виходить 25мл, єдине що є доволі темні відтінки, але мені подобається змішувати і знаходити свій тон, тому надіюсь зможу використати по повній.

Оце так забігла на знижи. Lancome і Kerastase по 300 грн 🤯

Kerastase Chroma Absolu Neutralizing Mask

В мене досить сильно вигоріло волосся за літо, ця маска має забрати рижину, вона підходить для фарбованого і натурального волосся. Сам бренд я обожнюю, а 370 грн ціна для нього дуже крута.

Сама рідина темного відтнку і в коробочці є здається рукавички, підійде для темних відтінків.

Про цей клей я начиталась відгуків, що вії можуть триматись тиждень, щож цікаво спробувати, адже один раз після макіяжу в салоні в мене дійсно тримались війки тиждень, тому я таке давно шукала.

Для себе обрала відтінок "clear"

Як бонус отримала 4 чудових пробнички з цікавими продуктами, доречі про які теж читала гарні відгуки. Loewe, це здається така парфумована ліпучка.

Чудове вийшло замовлення, я неймовірно рада.

Але ще є друга посилка, вони мені прийшли дві сьогодні практично одночасно))

Наступне замовлення я теж брала з хорошими знижками.

Тіні-258 грн

Помада-365 грн

REM beaut- це бренд американської співачки Аріани Гранде, давно хотілось спробувати, мене зачепив космічний дизайн Колись я була налаштована скептично до зіркових брендів, але спробувавши продукти Ріанни, Селени, Гвен Стефані мені насправді багато чого сподобалось

помада у відтінку tiramisu, а тіні fembot.

В цьому ж замовленні магазин навіть цукерочки не поставив, але я все ж рада, бо познайомлюсь з цікавими продуктами по вигідній ціні.

Ось такий пост-хвасталка вийшов) Давно я уже так не відриваласьв плані покупок )