Mary Ost

HILLARY | Крем-гель для душу з пребіотиками

Продукти, які поєднують ефективність та натуральний склад, завжди першочергово привертають мою увагу.

Крем-гель для душу з пребіотиками від бренду HILLARY – це засіб, який поєднує у собі очищення та турботу про шкіру. Після тривалого користування я готова поділитись враженнями.

HILLARY | Крем-гель дл�я душу з пребіотиками

Об'єм: 250 мл.

Бренд: Hillary

Вік: 18+

Призначення: від подразнень, від почервонінь, зволоження, очищення

Класифікація: натуральна

Термін придатності: 3 місяців після відкриття

СКЛАД:

Aqua, Coco-Betaine (and) Sodium Methyl Cocoyl Taurate (and) Sodium Cocoyl Isethionate, Lauroyl/Myristoyl Glucamide (and) Coco-Betaine, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Decyl Glucoside, Glyceryl Oleate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Xanthan gum, Lactic Acid, Inulin, Benzyl Alcohol(and) Benzoic acid (and) Dehydroacetic acid, Citric Acid, Parfum.

Одним із головних козирів цього продукту є його компоненти. Ніжні ПАР гарантують м’яке очищення без агресивного впливу на шкіру. Екстракти алое і ромашки дарують шкірі зволоження та заспокоєння, а пребіотик Inulin дбає про захисний бар’єр. Завдяки такому складу, продукт підходить для щоденного використання навіть на чутливій шкірі.

Гель упакований у мінімалістичний білий флакон із дозатором. Стильний дизайн виглядає привабливо та лаконічно, а помпа-дозатор дуже зручна для використання – дозволяє економно витрачати продукт. Естетичний шрифт додає витонченості, а пляшечка добре вписується в будь-який інтер’єр ванної кімнати.

Аромат гелю – це щось особливе. Теплі ноти кориці, ванілі та сандалу створюють затишну атмосферу, яка нагадує про теплі вечори біля каміна.

Текстура крем-гелю дуже ніжна, не надто густа, легко розподіляється по шкірі та швидко змивається, залишаючи приємне відчуття свіжості.

Я використовувала цей гель щодня під час прийому душу. Невелика кількість засобу добре піниться, що свідчить про його економічність. Засіб наноситься легко, а його аромат перетворює звичайну процедуру очищення на справжній релакс-ритуал.

Крем-гель для душу з пребіотиками від Hillary мене дійсно порадував. Він дбайливо очищує, не пересушуючи шкіру та не стягуючи її, має заспокійливий ефект.

Доречі, ніжний аромат тримається на шкірі ще деякий час після душу. Особливо сподобалася ніжна текстура і приємне відчуття зволоження після використання. Це засіб, до якого хочеться повертатися знову і знову. Для тих, хто цінує натуральний склад та якісний догляд, цей гель стане чудовим відкриттям.

23 грудня, 2024
Mary Ost
23 грудня, 2024