Spodobaieva Maryna

Palmer's Cocoa Butter Formula Hand Cream

Ви вже могли його бачити в дописі про фаворитів 2024 року. Нарешті знайшовся час про нього розповісти. Чесно на бренд Palmer's я дивилася дуже давно, але знайома з ним всього пару років. В них дуже класні засоби, особливо на зволоження і відновлення. Для літа вони мені важкуваті, а от зимою настає їх час.

Palmer's американський бренд зі 175-річною історією поєднує натуральні складові та сучасні технології, щоб кожен дотик приносив шкірі комфорт та турботу.

Cocoa Butter Formula розроблений для інтенсивного догляду за сухою та потрісканою шкірою, він дає миттєве зволоження та тривалий захист.

Переваги продукту:

• Забезпечує тривалий ефект зволоження та пом'якшення шкіри, який ви відчуватимете протягом 24 годин;
  • Відновлює суху й потріскану шкіру рук;
  • Підходить для шкіри, схильної до екземи;
  • Містить чисте масло какао і вітамін Е;
  • Рекомендований дерматологами, підходить для щоденного використання;
  • Не містить парабенів, фталатів та є веганським;
  • Згладжує сліди подряпин і шрами.

Склад: WATER (AQUA), THEOBROMA CACAO (COCOA) EXTRACT, PETROLATUM, PROPYLENE GLYCOL STEARATE, CETYL ALCOHOL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERYL STEARATE, GLYCERIN, MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED BUTTER, ELAEIS GUINEENSIS (PALM) OIL, DIMETHICONE, TOCOPHERYL ACETATE, ASCORBYL PALMITATE, RETINYL PALMITATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, STEARALKONIUM CHLORIDE, FRAGRANCE (PARFUM), PEG-8 STEARATE, MYRISTYL ALCOHOL, BUTYLENE ALCOHOL, SODIUM ACETATE, CELLULOSE, STEARYL ALCOHOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, YELLOW 5 (CL 19140), ORANGE 4 (CL 15510), BENZYL ALCOHOL.

Тут дійсно крутий і дуже багатий склад. Олія какао, яка є основою цього крему, глибоко зволожує і пом'якшує навіть сухі ділянки шкіри, сприяючи регенерації клітин і роблячи її шовковистою. Vitamin Е і А живить і відновлює шкіру, допомагає утримувати вологу та забезпечує їй здоровий вигляд. Кокосове масло створюють бар'єр, що захищає шкіру від зневоднення та подразнень.

Текстура в нього дійсно масла, жирненький на день може бути важким. Він ефективно зволожує і пом’якшує шкіру рук, ліктів, колін та п’ят, якщо ще на ніч зверху одягти носочки результат взагалі бомба. Засіб створює на шкірі захисний бар’єр, за рахунок мінеральної олії та силікону, які утримують вологу.

Віддушка в просто масло какао, хто брав в аптеці чисте масло какао в коробочці – це воно. З часом аромат трішки змінюється, але всім чомусь нагадує шоколад.

Дуже класно заживляє різні ушкодження, подряпини від улюбленців, з ним круто виглядає кутикула, що я майже забула про олійку.

Плюс він також економічний, думала, що ще спробую з маслом ши, але здається, мені його вистачить, як раз до кінця зими.

Всім дякую за увагу✨

23 грудня, 2024
Spodobaieva Maryna
23 грудня, 2024