Маска для надання об'єму
Joko Blend Intense Volume Hair Mask
Маска від Joko Blend Intense Volume Hair Mask
створена для надання об'єму тонкому волоссю. Окрім цього, завдяки спеціальній формулі з екстрактом кави та фітостеролами, вона має стимулювати ріст і ефективно доглядати за волоссям: відновлювати, забезпечувати блиск, пружність, шовковистість і більш здоровий вигляд.
Об'єм: 200 мл.
Призначення: для всіх типів
Активні компоненти: екстракт гуарани, кофеїн, ніацинамід, олію абрикосових кісточок і солодкого мигдалю, екстракт розмарину, пантенол, вітамін Е, молочна кислота.
Маска представлена в пластиковій банці, має додатковий захист - мембрану, яка щільно закриває горловину банки.
Колір світло-жовтий, консистенція досить густа, а текстура немов кремово-вершкова, схожа на інші маски від цього бренду.
Аромат приємний, ніжний, свіжий і ненав'язливий, на волоссі відчувається зовсім невагомо.
Маска з легкістю розподіляється по пасмам, рівномірно їх обволікаючи. Так, як формула містить активні речовини, що мають впливати ще і на шкіру голови, то наношу її і на корені. Витримую близько 10-20 хв.
Змивається легко, без зайвих зусиль. В процесі промивання вже відчувається як вона пом'якшує і розплутує волосся, полегшуючи надалі розчісування.
Маска за ефектом мені сподобалася. Я маю освітлене пошкоджене волосся і вона мені чудово підійшла. Вона гарно зволожує і насичує волосся, надає м'якості та блиску. Наносячи її на корені, зовсім не обтяжує прикореневу зону, не сприяє швидкому її забрудненню, волосся легке, свіже і пружне. Також маска надає додаткового об'єму, чим особливо порадувала, бо маю не густе і тонке волосся.
Засіб непогано розгладжує, дисциплінуючи посічені кінчики, волосся після неї приємне на дотик, гладке і еластичне, візуально виглядає більш доглянутим. Результатом від використання я задоволена.
З приводу посиленого росту волосся нічого сказати не можу, так як активно у купі використовую ще інші засоби, та і на це потрібен тривалий час. А от що стосується самого догляду, то вона класна, також подобається її склад в якому багато корисних компонентів. Це ще одна гарна маска від Joko blend, яка варта уваги.
Дякую за увагу.
Коментарі (0)