Зима і атопічний дерматит: як обрати догляд для малюка
Я та мій малюк в захваті від нього ❤️
Коли знижується температура і включається опалення, сухість та подразнення шкіри немовлят посилюються. У малюків із атопічним дерматитом це стає ще більш відчутним. Мій вибір – La Roche-Posay Lipikar Baume AP+M, який виявився незамінним цієї зими.
Чому Lipikar Baume AP+M підходить нам?
1. Текстура
Це бальзам із насиченою, але приємною текстурою. Він швидко вбирається і не залишає липкості, що важливо для комфорту малюка.
2. Зволоження та захист
Його формула працює до 24 годин, що дозволяє уникнути постійного повторного нанесення. Уже через кілька днів я помітила, що шкіра дитини стала м’якшою, а сухі ділянки — менш помітними.
Компоненти, що рятують шкіру
• Масло каріте забезпечує живлення і відновлення гідроліпідного шару.
• Ніацинамід чудово справляється зі свербінням і знижує почервоніння.
• Унікальна АП+М технологія балансує мікробіом шкіри, що дуже важливо для атопіків.
Безпека для немовлят:
Бальзам створений з урахуванням потреб найчутливішої шкіри, тому я спокійно наношу його і на обличчя, і на тіло малюка.
Результати після кількох тижнів використання
Стан шкіри покращився значно. Головне — регулярність. Наносимо бальзам після кожного купання та вранці на проблемні ділянки. До того ж помітила, що малюк спить спокійніше, бо його не турбує свербіж.
Чи варто брати на зиму?
На мою думку, цей крем — один із найкращих варіантів для шкіри, схильної до атопії, особливо в зимовий період. Його зволоження, заспокійливі властивості та здатність знижувати частоту загострень дають відчуття впевненості, що шкіра малюка під надійним захистом.
Для літа обираю легші текстури, але взимку Lipikar Baume AP+M — те, що потрібно, щоб зберегти шкіру здоровою.
Коментарі (0)